Via Instagram ontdek ik steeds meer leuke mensen. Ook kom ik er vele Tarotdecks tegen en toen ik het
Instagram account van iemand bekeek zag ik een heel mooi kaartendeck van Gabi Angus-West.
Zij is een kunstenaar en maakt prachtige schilderijen. Jaren geleden maakte ze voor een stel, het schilderij van de Geliefden ( the Lovers) na aanleiding van de Tarotkaart symboliek. Daarna creëerde ze een heel Tarot deck.

Het deck sprak mij tegelijk aan omdat ze gebruik maakt van de Old School Tattoo stijl.
Ik heb zelf een collectie Old en New School Tattoos op mijn armen en een Tarotdeck in deze stijl is dus super aantrekkelijk.
Ik wilde niet tegelijk kopen maar toeval of niet, ik bleef het deck tegenkomen. Ik ben toen meer gaan lezen over het deck en de artiest en ben overgegaan tot koop.
Ik kreeg een persoonlijk e-mailtje en hier werd ik heel blij van. Ik moest even wachten totdat het bij mijn voordeur bezorgd werd, maar toen ik het in mijn handen had werd ik ontzettend blij.

De Bonefire Tarotkomt in een prachtige verpakking. Een jutenzakje met de achterkant van het kaartendeck erop gedrukt. De kaarten zijn prachtig, ze waren niet in plastic verpakt en voelen heel stevig en hebben een matte look. Er zit een handgeschreven klein gidsje bij, aan elkaar genaaid met een naaimachine. Een visitekaartje met daarop een handgeschreven, hele lieve boodschap van Gabi Angus-West.

De afbeeldingen vind ik prachtig, felle kleuren op zwarte kaarten gedrukt.

Bij elk nieuw deck stel ik de vraag wat de kaarten gaan betekenen voor mij en voor de mensen voor wie ik leg. Nou, daar kwam een krachtige boodschap uit!
De dood. Dit betekent het einde, start van nieuwe situaties, gedachtenpatronen, gevoelenspatronen enzovoorts. Besef. Transformatie.
Natuurlijk heb ik de kaarten al regelmatig gebruikt en elke boodschap kwam er krachtig uit!
Letterlijk en figuurlijk. De kaarten vlogen mij nog net niet om de oren.

Om jullie kennis te laten maken met de kracht en eerlijkheid van dit deck, gebruik ik het deck voor een gratis 1 kaart bloglegging. Ik zal een paar weken jullie vragen beantwoorden met een 1 kaartlegging en korte interpretatie in het opmerkingsgedeelte onderaan.

 

Dus wat moet je doen?

Stel je vraag (zo duidelijk mogelijk, bekijk voor inspiratie de volgende blogs; Ben je benieuwd welk soort vragen je kunt stellen klik dan op dit artikel en wanneer je benieuwd bent welke vragen ik niet beantwoord klik dan hier)
in het opmerkingen gedeelte (comments) onderaan het blogartikel.

Binnen een paar dagen zal ik dan een kaart leggen en de interpretatie schrijven onder je vraag.

Over een tijdje zal ik hetzelfde doen met een ander nieuw deck, Spirit Speak Tarot.

Ik ben benieuwd naar je vraag!

Liefs Tamara

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.