Hezicos Beginner Advanced Deck Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid Legging

Dit prachtige Tarot Deck kwam ik tegen op Instagram en een tijd later op Youtube en ik was tegelijk verliefd en bleef verliefd. Ik weet niet meer waarom ik het niet direct besteld hebt, misschien was het deck niet meer beschikbaar of misschien had ik al teveel besteld.
Het zien voorbij komen van prachtige Decks is een pittige verleiding en zoals je misschien weet heb ik al een aardige verzameling.

Ben je geïnteresseerd in Tarot Decks of wil je zelf graag een Tarot Deck hebben maar heb je nog twijfels of je de kaarten kan ‘lezen’ en ben je nog niet een Deck tegen gekomen waar je harte blij van wordt, dan raad ik je aan om verder te lezen!

Mary Griffin heeft dit Tarot Deck gecreëerd en getekend. Ze is hier meer dan twee jaar mee bezig geweest en dit legt ze allemaal uit in het begeleidend boekje. De meeste Tarot Decks komen met een begeleid schrijven, vaak The Little White Book genoemd. Hierin staat minimaal beschreven waar de kaarten voor staan.
Mary Griffin heeft een boekje gemaakt met gekleurde afbeeldingen van de kaarten en een duidelijke korte beschrijving van de tekening en de betekenis van de kaart.
Ook kunnen de kaarten gebruikt worden wanneer je ze omgekeerd interpreteert, ze heeft hier ook een korte beschrijving voor.
Zelf lees ik de kaarten bijna nooit omgekeerd maar toen ik dit Deck doornam kreeg ik de vlinders in mijn buik om het bij dit Deck wel te doen.
Het begeleidend boekje is geschreven in het Engels. Omdat Mary dit Deck zelf uitgeeft is het niet vertaald. Laat dit je niet weerhouden want het is eenvoudig te begrijpen!

De kaarten zijn kleurrijk vorm gegeven en de afbeeldingen zijn zacht, speels en helder.

Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid Legging

Wilde jij altijd al een Tarot Deck en heb je tot op het heden niet een passend Deck kunnen vinden en vind jij deze kaarten prachtig? Dan raad ik je dit Tarot Deck van harte aan!
Tijdens het doornemen van de kaarten kreeg ik steeds de drang om enthousiast aan iedereen te verkondigen dat dit een fantastisch beginners Deck is en ook een fantastisch Deck voor gevorderden.
De kaarten spreken voor zich wanneer je ervaring hebt met Tarot kaarten die gebaseerd zijn op de Rider-Waite Tarot en heb je geen ervaring dan zal je heel goed kunnen zien wat de kaarten vertellen, helemaal als je het boekje erbij houdt.
Voel je nu de vlinders in je buik om dit Deck aan te schaffen, ga er dan voor want ik kan het je van harte aanraden. Laat je niet weerhouden door geen/weinig ervaring of het geschreven Engelse boekje, ik denk dat je veel inzichten krijgt door dit kaarten Deck en je zelfvertrouwen zal groeien, ook in het gebruik van kaarten.
Haha, Het lijkt bijna alsof ik aandelen heb in dit Deck, maar dat is niet zo, ik ben echt enthousiast!

Zie hier een Youtube review van de Herzicos Tarot kaarten door Kate.

Wil je dit prachtig vormgegeven Deck bestellen dan verwijs is je door naar de Website van Mary Griffin. Ze is woonachtig in Engeland en reageert op eventuele vragen via de email. Nadat ik de bestelling geplaatst en betaald had (Via PayPal) kreeg ik al snel een persoonlijk email. Ze bedankte mij voor de bestelling en beschreef wanneer ze het pakketje zou versturen en hoe. Ze vroeg ook of ik een email terug wilde sturen wanneer ik het Deck ontvangen had. Deze persoonlijke service vind ik super en dat maakt de ervaring nog meer bijzonder.

Wil je graag een boodschap van deze kaarten, laat het mij dan weten in de comments en ik zal de boodschap eronder plaatsen, zodat je kennis kan maken met de boodschappen via dit prachtige Deck.

Heb je vragen over dit Deck en denk je dat ik deze kan beantwoorden dan lees ik het graag hieronder in de comments sectie of gebruik het contactformulier op de Website zodat ik een email ontvang en je vraag privé kan behandelen.

Veel liefs

Tamara

 

Wil je een persoonlijke kaartlegging op maat; bekijk dan de opties en ik help je graag met je vraag:Vorige artikelen:

weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten

Weeklegging 24 september – 30 september 2018

,
Voor de kaartlegging van deze week gebruik ik de Mystical Shaman Oracle kaarten van Colette Baron-Reid, Marcela Lobos, Alberto Villoldo en de illustraties door Jena DellaGrottaglia. Kaart 1 Middle World Sta met beide voeten op de grond.…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten

Weeklegging 17 september – 23 september 2018

,
Voor de kaartlegging van deze week gebruik ik het Medieval Scapini Tarot van Luigi Scapini. Deze week kom je weer in goed contact met je gevoel en wordt er van je gevraagd om moedig en krachtig te zijn. Kaart 1 Ten of Cups Je voelt…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachtenTamara Cramer Bornemann

Weeklegging 10 september – 16 september 2018

,
Voor de kaartlegging van deze week maak ik gebruik van het Oracle of Mystical Moments van Catrin Welz-Stein. Ik wilde graag een ander deck gebruiken maar dit deck schreeuwde bijna in mijn oor en ingevingen zijn goede raadgevers. Kaart 1 34.…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten liefde

Weeklegging 3 september – 9 september 2018

,
Na een maand vakantie ben ik weer terug met elke week een nieuwe weeklegging. Mocht je nog een wens hebben voor de weeklegging dan hoor ik dat graag van je via het opmerkingenveld onder de legging of via het contactformulier via het menu. Voor…
kaartlegging weeklegging tarot orakel pauze vakantie

Geen weekleggingen in augustus 2018

,
Hoi lief mens, Ik neem een maandje pauze/vakantie. Na acht maanden stress en spanning betreft het verkopen van mijn huis, kopen van nieuw huis, perikelen op het werk ben ik een beetje te moe. Mijn lichaam geeft dit al een poosje aan maar…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten liefdeby Tamara Cramer Bornemann

Weeklegging 23 juli – 29 juli 2018 Waarschuwing: aanstootgevende afbeeldingen!

,
Voor de kaartlegging van deze week gebruik ik Le Tarot de Marseille van Pole Ka. Bij deze ook tegelijk een waarschuwing want de kaarten zijn luguber. Dit deck geeft duidelijke boodschappen voor deze week en voor je persoonlijke groei. Want…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten liefdeTamara Cramer Bornemann

Weeklegging 16 juli – 22 juli 2018

,
Voor de weeklegging van deze week gebruik ik de Wild Unknown Tarot van Kim Krans. Ik wilde eerst een ander deck pakken waar ik aan moest denken en toen kwam deze ineens heel duidelijk naar voren en ik voelde dat er een duidelijke boodschap…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten liefde vrede

Weeklegging 9 juli – 15 juli 2018

Voor deze week gebruik ik de kaarten van Whispers of Lord Ganesha van Angela Hartfield. Kaart 1 13. Understanding Weer een boodschap dat je aandacht geeft aan je intuïtie of juist nog iets te weinig. Luister en handel naar je ingevingen.…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten liefde vrede

Weeklegging 2 juli – 8 juli 2018

,
Voor de kaartlegging van deze week gebruik ik weer het Oracle of Mystical Moments van Catrin Welz-Stein. Kaart 1 16. Eva Je wordt verleid om een kant van iemand of situatie te zien die niet echt is. Bedrog is in het spel. Luister naar…
Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid
3 antwoorden
 1. Sonja
  Sonja zegt:

  Wauw wat een prachtige tekeningen/illustraties. Dit is echt een hele mooie ontdekking.
  Ik zou wel een boodschap willen… ik wacht nl nog op nieuws.

  Beantwoorden
  • Tam
   Tam zegt:

   Hoi Sonja,

   Ik vroeg om een boodschap voor jou.
   De kaart die er echt uit wilde komen, eerst zich omdraaide in het deck. Ik weer juist terug stoppen en bam weer hetzelfde, is King of Rods. Helaas kan ik hier niet een foto plaatsen, want ik heb geen idee hoe. Wil je toch de afbeelding zien, laat het mij dan weten en dan post ik een foto van de kaart op de Inspirational Cardreading Facebook pagina.

   Koning Staven.
   Het is de tijd om alles vanuit een ander perspectief te bekijken, je bent namelijk klaar om verder te gaan omdat je geleerd hebt wat er te leren viel voor jou. Je mag het los laten en in je verleden laten. De lessen zullen bij je blijven zonder dat je telkens in je hoofd deze herhaalt. Vaak is het nog de verborgen verslaving aan bepaalde gedachten omdat deze, emoties los maken waarbij je je veilig voelt, ook al betekent dit dat de emoties vervelend of pijnlijk zijn. Herken dit en bedank en laat los. Een kwestie van veel doen en lief blijven. De gewoonte om terug te denken zit diep en kan door bewustzijn los gelaten worden.
   Deze koning Staven zegt ook dat je best een risico kan nemen als jij van binnen een gevoel hebt dat je een sprong wilt wagen.

   Liefs Tam

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.