Kaartlegging per email aanvragen

Tamara tarot kaarten inzicht coaching Inspirational Cardreading weet het niet hulp nodig

Inspirational Cardreading

Kaartlegging aanvragen

Welke mogelijkheden zijn er?

1 kaart legging via email: Ik leg 1 kaart na aanleiding van je vraag en je krijgt hierbij een korte uitleg per email. Prijs € 7,50- incl. BTW

3 kaart legging via email: Ik leg 3 kaarten (KLIK Voorbeeld 3 kaartleggingen KLIK) na aanleiding van je vraag en je krijgt hierbij een uitleg per email. Prijs € 15,00- incl. BTW

Andere legging via email: Er zijn vele andere kaartleggingen mogelijk, denk hierbij aan een Keltische kruis, een relatielegging enzovoorts. Deze leggingen kunnen in overleg worden afgesproken. Prijs per kaart is € 3,50- (vanaf 5 kaarten €17.50 ) incl. BTW

Bijvoorbeeld een kort en bondige kaartlegging met de Ceccoli Orakel kaarten. Deze kaartlegging kan worden gedaan wanneer je een kort en bondige boodschap nodig hebt betreffende een situatie. Prijs € 7,50- incl. BTW

Hoe gaat het te werk?

 • Je klikt op de contact knop bovenaan de website (of op het enveloppe icoon hieronder)
 • Je vult het contact formulier in.
 • Kies een optie.
 1. 1 kaart legging
 2. 3 kaart legging
 3. Andere legging
 4. Vragen en/of opmerkingen

Na het versturen van het contact formulier neem ik binnen 5 werkdagen contact met je op.

Wat heb ik van je nodig voor een legging?

 • Ik heb je voor- en achternaam nodig, een geboortedatum en een foto.
  De foto kan je opsturen nadat ik contact met je heb opgenomen.
 • Natuurlijk heb ik een vraag van je nodig. Je kan kijken op deze blogs KLIK hier voorbeelden vragen stellen en KLIK hier voorbeelden welke vragen ik niet beantwoord. Mocht een vraag voor mij niet duidelijk zijn of iets dergelijks dan bespreek ik dit met je via de email.
 • Tevens heb ik je adresgegevens nodig voor het maken van de factuur. Je zult deze factuur per opgegeven email ontvangen.

Nadat de vraagstelling helder is, zal je van mij de factuur met het rekeningnummer krijgen en met de vermelding van het bedrag en factuurnummer wat je naar mij moet overmaken om de kaartlegging te ontvangen. Dus je betaalt vooraf. Ook als je een kaartlegging met de Cadeaubon Inspirational Cardreading aankoopt.


Voordat je het geld overmaakt heb je de Disclaimer en Algemene Voorwaarden gelezen en ga je akkoord met deze.
Wanneer je de factuur betaalt ben je akkoord gegaan met de Disclaimer en Algemene Voorwaarden.
De Algemene Voorwaarden krijg je ook met de factuur toegestuurd krijgen.

Wat krijg je van mij?

 • Een Word of PDF bestand met daarin je vraag
 • Een foto van de kaartlegging
 • Mijn uitleg en advies over de kaartlegging en je vraag.

Regels voor een kaartlegging of coaching traject:

 • Lees het privacy beleid, de disclaimer en de Algemene Voorwaarden.
 • Jij bent zelf verantwoordelijk voor de acties die je neemt na aanleiding van het consult ( de kaartlegging en uitwerking).
 • Ik ben geen medisch adviseur noch bevoegd zorgverlener. Voor gezondheidsvragen, fysieke vragen en psychische vragen adviseer ik je contact op te nemen met een zorgverlener met de juiste bevoegdheden.
 • Ik ben geen financieel- en juridisch adviseur. Voor financiële vragen en juridische vragen adviseer ik je contact op te nemen met de juiste adviseurs die hier een bevoegdheid voor hebben.

Wanneer weiger ik een kaartlegging of coaching traject?

 • Wanneer je vaak een kaartlegging aanvraagt. Ik wil niet dat je verslaafd wordt en afhankelijk bent van adviezen.
 • Wanneer je onder de 18 jaar bent.
 • Ik voorspel geen dood, ziekte en financiële situaties in getallen, deze vragen weiger ik pertinent.
 • Wanneer je onbeschoft doet tegen mij, respectloos met mij om gaat of mishandelend bent op welke manier en of gebied dan ook.
 • Wanneer je onderhandelt over de prijs van een kaartlegging. Goedkoper kan ik de kaartleggingen niet maken. In de 1 kaartlegging zit al minimaal 90 minuten werk.
 • Wanneer ik niet de juiste gegevens krijg.
 • Ik leg niet voor je als ons contact niet goed voelt. Trek het je niet persoonlijk aan. De bedoeling van coachend kaartleggen is dat jij een fijne ervaring beleeft en soms lukt dit beter bij een andere professional.
 • Ik leg geen kaarten voor kansspelen, gokken en alles wat daar mee te maken heeft.
 • Wanneer ik denk dat je je vragen beter kan stellen aan een medische adviseur, bevoegd zorgverlener, financieel adviseur of juridisch adviseur, dan zal ik je dit vertellen.

Wat doe ik met je naam-, geboortegegevens, adresgegevens, emailadres en foto?

Deze zal ik allen zorgvuldig verwijderen.

Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid Legging

Testimonials

….De combinatie van kaarten was verbluffend en de manier waarop uitgelegd werd hoe ik hiermee om zou kunnen gaan, heeft me geraakt. En geïnspireerd om mijn weg op een andere manier te vinden. Misschien zou ik wel ongegeneerd willen roepen dat iedereen een kaartlegging bij Inspirational Cardreading zou moeten laten doen…

Ellenwww.meducijn.nlLees meer..

Neem eens een kijkje op www.inspirational-cardreading.com waar Tamara ook een weeklegging  laat zien en uitlegt. Die van de afgelopen week was wonderbaarlijk accuraat als het om mijn leven gaat. Mij fascineert het leggen van de kaarten enorm en ik heb erg veel aan de uitleg die ik bij mijn allereerste kaartlegging kreeg. Wat men ook van deze – in mijn geval- hulpverlening vindt: ik ben erg blij dat ik het niet heb afgedaan als zweverig. Maar oordeel vooral zelf.

Ellenwww.meducijn.nlLees meer hier..
© Copyright 2019 - Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, Inspirationeel coachen door middel van Tarotkaarten, Orakelkaarten en blogposts