Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid

Als kaartenliefhebber kon ik dit kaartendeck niet laten liggen toen ik het op Instagram voorbij zag komen.
Ik heb hem alweer een hele tijd in bezit en ik vind het een aanrader voor iedereen die zelf kaarten legt of wil gaan leggen.

Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid

In ‘The Deck of 1000 Spreads’ zitten 59 kleur gecodeerde kaarten en 6 blanke kaarten. Elke kaart (behalve de blanke) heeft een label en een omschrijving over hoe je de kaart in die positie kunt lezen.

Groene kaarten: Onderwerp
Blauwe kaarten:Invloeden
Oranje kaarten: Karakters
Paarse kaarten: Timing
Rode kaarten:Uitkomst

Zo kun je nieuwe leggingen creëren en natuurlijk ook bestaande leggingen. Je pakt je Tarot deck of Orakelkaarten deck naar keuze en legt deze boven op de kaarten.

Er zit ook een begeleidend boek bij over de basis van dit kaartendeck, hoe je nieuwe leggingen kan creëren en voorbeeld leggingen. Ik moet toegeven dat mijn boek nauwelijks aangeraakt is maar het staat boordevol ideeën en inspiratie.

Hoe ik dit deck gebruik:

Wanneer iemand een specifieke vraag heeft dan pak ik met regelmaat dit deck erbij en creëer dan een kaartlegging voor de vraag. Dit werkt erg fijn omdat ik zo de legging kan stroomlijnen.
Mijn valkuil is dat ik een boek wil schrijven voor degene met een vraag en dat is niet de bedoeling van een kaartlegging, ik zou dan iemand alle kracht ontnemen.

Tijdens een coaching traject kan ik na aanleiding van de eerste legging, een nieuwe legging creëren. Bijvoorbeeld iemand loopt tegen een blokkade aan en vraagt zich af wat hij of zij kan doen, welke invloeden er zijn op dat moment enzovoorts. Zo kan er gericht gevraagd en gelegd worden.
Dit maakt een coaching traject erg effectief en krachtig.

Lees meer over de voordelen van een kaartlegging per email

Heb je vragen over kaartleggingen dan mag je mij altijd een email sturen via het contactformulier.
Ook mag je hieronder vragen stellen over de voordelen van een kaartlegging per email of over dit kaartendeck. Ik hoor graag van je!

Liefs Tamara

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.