Hoi lief mens,

Het is weekend en mijn lichaam geeft het weer op. De griep zit er nog steeds iets in en de omstandigheden op mijn werk en in mijn privéleven helpen niet mee om volledig te herstellen.

Ik heb afgelopen week nog mooie kaartendecks binnen gekregen. Ook al heb ik een deck-koop verbod (i.v.m. sparen voor de verhuizing, verkoop/aankoop enzovoort), heb ik toch drie decks besteld.

Colette Baron-Reid was een van de eerste orakelkaarten-creator waarvan ik decks had, haar decks zijn altijd zo duidelijk en eerlijk.

Op de een of andere manier had ik een aantal decks van haar gemist en deze heb ik na ontdekking ook onmiddellijk aangeschaft.

De oracle of E waaraan ze heeft meegewerkt met Pam Grout, Postcards from Spirit en als laatste uitgebracht deck de Mystical Shaman Oracle, zijn mijn nieuwe decks die mij al enorm geholpen hebben om in mijn kracht terug te komen wanneer het gaat om mijzelf zijn en te doen waar ik in geloof. Ik steek weleens mijn hoofd boven het maaiveld uit en word hier soms op afgerekend. Ik wilde het bijna opgeven toen ik een kaart trok van alle drie de decks en ze bijna een mijn oor tetterde dat ik authentiek moest zijn, doen waar ik voor sta en niet conformeren aan hoe anderen willen dat ik doe.

De aankomende maand zal erg druk zijn, ouderavonden met veel oudergesprekken, informatieavond, rapporten en daarbij horende besprekingen en dan verhuizen met een overlap van 10 dagen. Hopelijk kan ik mijn balans blijven vinden en gaat alles op rolletjes.

Colette Baron-Reid heeft een leuk onderdeel op haar website waar je de nieuwe orakelkaarten van het Mystical Shaman decks kunt bekijken en online leggen. Dus misschien kan jij door ook wat extra inspiratie uithalen.

https://www.colettebaronreid.com/mystical-shaman/

Weekly Oracle Card Guidance and Lesson for March 26th – April 1st 2018 door Colette Baron-Reid

Ik wens je een fijne week toe,

Liefs Tamara

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.