Hoi lief mens,

Deze week is er ook geen weeklegging en heb ik ook geen verhuisnieuws want, bijgelovig als ik ben wil ik het lot niet tarten op dit moment.

Ik ben wel erg moe en moet nog één week werken voordat ik een week vakantie heb. Mijn hoofd maakt overuren want ik wil aan alles denken en alle balletjes hooghouden en dat is een pittige taak. Soms kan ik de ballen loslaten en vermoeidheid overvalt mij dan en voel ik dat ik amper in contact ben met mijn lichaam.
Ik weet dat het er allemaal bij hoort en het doffe gevoel begint al een beetje te wennen.
Ik wilde kaartleggen voor deze week maar mijn eigen kaartleggingen vertrouw ik nauwelijks door het doffe gevoel, laat staan dat ik vandaag de weeklegging doe.

De Wild Kuan Yin Oracle van Alana Fairchild en artwork van Wang Yiguang spookte door mijn hoofd tijdens het schrijven hierboven en ik heb een kaart met boodschap getrokken als boodschap voor deze week.

Medicine of the Divine Mother

Wild Kuan Yin Oracle van Alana Fairchild en artwork van Wang Yiguang

Wild Kuan Yin Oracle : Alana Fairchild

Medicine of the Divine Mother Wild Kuan Yin Alana Fairchild

Ik wens je een hele fijne week toe,

Liefs Tamara

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.