kaartlegging weeklegging tarot orakel pauze vakantie

Hoi lief mens,

Ik neem een maandje pauze/vakantie. Na acht maanden stress en spanning betreft het verkopen van mijn huis, kopen van nieuw huis, perikelen op het werk ben ik een beetje te moe.
Mijn lichaam geeft dit al een poosje aan maar ik ben natuurlijk gewend om de laatste maanden maar door te ploeteren. Op het werk hield mijn fantastische klas mij op het been en scherp en nu zij hopelijk heerlijk van hun vakantie genieten heb ik meer tijd om naar mijn lichaam te luisteren want dit is geen keuze meer, mijn lichaam schreeuwt om balans en waar ik anders altijd de rust kan vinden heb ik daar nu moeite mee, letterlijk en figuurlijk.

Dus ik wens jullie een fantastische maand toe en hoop jullie gezond en wel, na de vakantie weer hier te mogen ontvangen .

Tot snel!

Liefs Tamara

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.