kaartlegging Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid

Tarotkaarten, ik heb er nooit voldoende.
Ik laat mij graag verleiden door een nieuw kaartendeck, soms zijn de afbeeldingen ware kunst, soms spreken de kleuren mij aan en zo kan ik nog even doorgaan.
Ik gebruik heel graag de Ciro Marchetti Tarot, Legacy of the Divine Tarot. Het zogenaamde artwork spreekt mij enorm aan, ze liggen erg fijn in de hand en belangrijk, ik word er blij van.
Tarotkaarten komen in alle maten en vormen en het moet klikken tussen het kaartendeck en mij.
crowley_tarot_rider_waite_tarot
Er bestaan twee kaartendecks die vrij oud en klassiek zijn. De Crowley Tarot en Rider-Waite Tarot.
De Crowley Tarot was mijn eerste deck Tarotkaarten en deze vond ik niet heel eenvoudig.
Er zit veel symboliek in en hiervoor moet er aardig gestudeerd worden.
De kleuren spreken mij enorm aan en daarom heb ik het ooit aangeschaft.
De Rider-Waite Tarot sprak mij nooit aan en als ik leggingen van deze kaarten zie dan denk ik aan mijn Ciro Marchetti kaarten en zie ik deze voor mij.
Toch wilde ik dit klassieke deck hebben en heb ik meerdere varianten besteld en telkens stuurde ik ze terug. Totdat ik een tijd geleden de Mary-Hanson-Roberts Tarot tegen kwam.

kaartlegging, tarot, Inspirational Cardreading

 

Ik zag een legging op Youtube en ik werd tegelijk blij. Ik had geen idee welke kaarten het waren en ben dankzij nieuwsgierigheid en google-afbeeldingen bij de auteur/illustrator gekomen.
Al snel vond ik een webshop die ze verkocht en het winkelmandje werd weer gevuld.
Binnen twee weken kwamen ze binnen en ik was tegelijk verliefd!
Dit zijn de kaarten die ik graag wilde, een herinterpretatie van de Rider-Waite Tarot met klassieke sprookjesachtige afbeeldingen.
In een simpel kartonnendoosje dat binnen dagen al aan het slijten was. Dit geeft niet, het hoort bij deze kaarten.

De laatste maanden doe ik een interview met mijn nieuwe aanwinsten. Dit heb ik geleerd van collega-Tarotlezer; Lisa Frideborg.
Dus ook deze kaarten vroeg ik wat ze voor mij en anderen gaan betekenen. Ze beloven veel goeds!
Eenvoudige en krachtige boodschappen. Voor mensen die bijna de volgende stap zien en net de krachtige inspiratie missen, kaboem, deze kaarten zullen het laatste stukje inzicht verschaffen.
Het zijn Tarotkaarten dus kunnen ze best confronterend zijn, anders dan vele orakeldecks die ik bezit, die op een zachte liefdevolle manier inzicht kunnen geven.
Op dit moment zijn ze mijn favoriet en ik denk dat veel mensen graag een legging met deze kaarten tegemoet zien.

Om jullie kennis te laten maken met deze kaarten mogen jullie een duidelijke vraag in de comments achterlaten en ik zal een kaart voor jullie leggen en de boodschap eronder posten. (9 november 2014 zal deze mogelijkheid sluiten)
Ben je benieuwd welk soort vragen je kunt stellen klik dan op dit artikel.
Wanneer  je benieuwd bent welke vragen ik niet beantwoord klik dan hier.

Veel liefs,
Tamara

 

11 antwoorden
 1. sonja
  sonja zegt:

  Ik vind tarot kaarten altijd heel spannend.
  Maar ik ga proberen (had je vorige artikel ook gelezen) een juiste vraag te stellen.
  Ga ik leren los te laten?
  Succes kaarten!

  • Tam
   Tam zegt:

   Hoi Lieve Sonja,

   Kijk maar op de eerste foto, bovenaan de pagina, daar zie je de zon kaart. Deze trok ik voor je
   (XIX The Sun).
   Bekijk de kaart maar goed.
   Een hele mooie kaart, ja je bent al aan het leren loslaten en natuurlijk lukt je dit, lief zijn voor jezelf. Wat je los wilt laten, laat de zon erop schijnen, telkens weer.
   Mocht je een kleurenprinter hebben, zoek de kaart op het internet op en print hem uit. Bij alles wat je los wilt laten, bekijk je de kaart. Of prent haar in je hoofd als je visueel ingesteld bent. Niet piekeren, niet met je gedachten loslaten, maar met het blije gevoel van deze kaart. En geloof mij, dit is één van de liefste en warmste kaarten in een deck.

   Dank je voor je reactie
   lfs Tamara

  • Tam
   Tam zegt:

   Hoi lieve Natascha

   Als je een vraag hebt die beantwoord kan worden met 1 kaart dan leg ik deze gratis. Laat je vraag hier achter, zoals je nu ook gedaan hebt en dan beantwoord ik hem eronder.

   Je kan bijvoorbeeld vragen: welke boodschap hebben de Engelen (of wie dan ook) voor mij vandaag, dit weekend, de aankomende tijd. Dit kan allemaal. Hoe kan ik de angst loslaten om…… enzovoort

   lfs Tamara

 2. Natasja van Teijlingen
  Natasja van Teijlingen zegt:

  Beste Tamara,

  Wat bijzonder dat ik een vraag mag stellen! Via Ellen van Meducijn.nl ben ik op jou site terecht gekomen. Ik heb een aantal weekleggingen gelezen en moet zeggen dat het wat met me doet.. Ik ben al een tijd lang zoekende en heb lastige jaren achter de rug met het samengestelde gezin wat ik samen met m’n partner en onze 5 kinderen vorm. Ik heb behoefte aan rust en iets waar ik mij aan op kan trekken, een doel in m’n leven. Mijn vraag is: ga ik dat doel vinden? Wil zo graag rust in m’n leventje en weer kunnen genieten, want alles valt me zo ongelooflijk zwaar op t moment. Wellicht kan jij mij een lichtpuntje geven 🙂 alvast bedankt, Natasja

  • Tam
   Tam zegt:

   Hoi Natasja,

   Ik heb deze post gemist en zie hem nu pas. Mijn excuses. Ik zal morgenavond voor je de kaart leggen.

   Als ik je goed begrijpt denk je dat een doel in je leven, je meer rust geeft en dat je je daaraan op kan trekken? Ik begrijp dat je rust nodig hebt om weer te kunnen genieten. Klopt dit?

   Je zou ook kunnen vragen: Welke stappen kan ik nemen om mijn doel te vinden?

   Of, wat kan ik doen om nu meer rust in mijn leven te krijgen?

   Mocht je de vraagstelling willen veranderen dan lees ik dit morgenavond, morgenavond zal ik het voor je leggen en hier posten.

   Je gratis 1 kaartlegging-unieke code, zul jij en de andere abonnees van het weekend in je /jullie mailbox ontvangen, weet dus dat je een vervolgvraag zou kunnen stellen met gebruik van je unieke code (de code zal toch 1 januari 2015 geldig blijven.

   Hartelijke groet
   Tamara

   • Natasja van Teijlingen
    Natasja van Teijlingen zegt:

    Dank je Tamara en geeft niks hoor dat he het niet eerder hebt gelezen. De rust is denk wel belangrijker op het moment dus jou 2e keusvraag is goed;-) Wat kan ik dien om meer rust in mijn leven te krijgen. Wacht met plezier je antwoord af, ben zo benieuwd! Vind het gewoon een beetje spannend 🙂 🙂 nogmaals dank en vriendelijke groet! Natasja

    • Tam
     Tam zegt:

     Lieve Natasja,

     Er kwamen twee kaarten uit. Three of Swords (drie zwaarden) en Two of Swords (twee zwaarden).
     Voor deze (gratis blog)legging plaats ik geen afbeeldingen. Je kunt ze googlen met de zoekwoorden:
     Hanson Roberts Tarot + namen van de kaarten (Engels)

     Je hebt veel verdriet (3 of swords) en je het gevoel dat je in het duister tast (two of swords). Je verdriet gaat over relaties want je hart huilt en je gedachten versterken dit verdriet.
     Belangrijk op dit moment is dat je je uit bij de juiste mensen en communiceert met de betrokken partij(en). “The heart teaches the mind”.
     Het gevoel van overweldigende onrust komt duidelijk terug in deze kaarten en een eenvoudige oplossing is er niet op dit moment.
     Een totaal nieuwe aanpak zal je helpen. Probeer dus echt iets wat jij normaal niet zou doen. Pak het anders aan. Blijf niet vasthouden aan teleurstellingen. Vergeef… jezelf.
     En zoek (ook samen) naar compromissen.
     Je hart en intuïtie weten elke stap. Kleine stapjes. Zet ze maar.

     Liefs Tamara

Reacties zijn gesloten.