Elke week is er een nieuwe weeklegging op Inspirational Cardreading te lezen en zien.
Deze weeklegging is voor iedereen die de weeklegging aanklikt via de Facebookpagina, Twitter, mijn bedrijfspagina of via de website Inspirational Cardreading zelf.

Kaarten leggen werkt door middel van de Wet van de Aantrekkingskracht. Hier zijn al vele boeken over geschreven. Iedereen is vrij om hierin te geloven of niet. Gelijken trekken elkaar is in een notendop de Wet van de Aantrekkingskracht.
Ik ben mijzelf hier bewust van wanneer ik kaarten leg voor een individu en voor de weeklegging.

De weeklegging is dus voor iedereen die een bezoek brengt.
Niet iedereen bezoekt mijn website dus de boodschappen zijn dan ook niet direct voor hen, tenzij jij als bezoek(st)er het met iemand bespreekt of dat je later een weeklegging terug leest en deze naast jouw ervaring legt van de betreffende week. Ik leg namelijk met de intentie om boodschappen te mogen ontvangen en beschrijven voor jou als bezoek(st)er, zodat jij en je betrokkenen en de situatie waarin jij zit, inspirerende boodschappen kunt lezen die je aanzetten tot actie (in welke vorm dan ook) in liefde en vrede.

Zoals je misschien weet leg ik kaarten zodat jij geïnspireerd raakt, ik leg niet kaarten om te voorspellen alsof alles in je leven vast ligt, ik geloof in de Wet van de Vrije Wil.
Het gaat mij om groei vanuit innerlijke kracht. Deze hebben wij allemaal, dat is ons gegeven en in ons schuilt een bron van bewuste en onbewuste wijsheid, dezelfde bron als de bron van het leven.
Hopelijk resoneren de boodschappen met je gevoel, situatie enzovoort.
Tijdens het lezen van de boodschappen zal je zelf ook aanvullende boodschappen ontvangen, je intuïtie zegt je iets, je helder weten zegt je iets, misschien hoor/zie en ervaar je een boodschap. Dit kan op vele manieren. Iedereen is verbonden met dezelfde bron, dus iedereen kan boodschappen ontvangen wanneer je vertrouwt op jouw innerlijke bron.

De weekleggingen geef ik graag aan de bezoek(st)ers van Inspirational Cardreading omdat ik geloof in geven en ontvangen. Het klinkt misschien erg kinderlijk als ik zeg dat ik wens voor wereldvrede en één van mijn bijdragen hieraan is het beschikbaar stellen van weekleggingen, elke actie zal helpen. Als we in vrede zijn met onszelf dan stralen we dit uit, inspireren wij anderen en het domino effect zal zich uitspreiden.
Natuurlijk zijn we niet allemaal Boeddha op de berg, dan zal het een mooie saaie boel worden, maar vrede vind ik een hoog goed en het mooiste cadeau aan jezelf en een ander.
Ik heb ervaren dat ik zelfs op pijnvolle momenten, vrede heb mogen ervaren, ook al snapte mijn hoofd er niets van, mijn emoties en ego mij probeerden te laten zwelgen in pijn, verdriet en afschuw, diep van binnen een rust was, onvoorwaardelijke liefde, vrede en wijsheid, waar ik geen woorden voor had/heb. Natuurlijk ben ik niet altijd in deze staat van bewustzijn, maar ik vind het fijn om te weten dat ik op deze innerlijke rust kan vertrouwen, ook al verschuilt deze zich achter een mega blokkade of een donkere hoek. Ik weet dat het leven mij ook de schaduwen laat zien, ook al ren ik hard weg.

De weeklegging is er dus om je te inspireren. Mocht je een schaduwkant ontdekken in jezelf en deze niet begrijpen, of wil je iets weten over een situatie waarin je je bevindt enzovoorts, dan kun je een individuele legging aanvragen.
Het blogartikel: Welke vragen kan ik stellen, laat je een aantal voorbeelden zien van vragen die je kunt stellen.
Ik geef dus geen voorspellende legging, maar een inspirerende legging die je aanmoedigen tot actie, zoals iets dieper bekijken, een spiegel ophouden, je weerstand aanraakt enzovoorts.
Toch zijn sommige vragen en leggingen iets voorspellend. Bijvoorbeeld je wilt kiezen tussen twee opties en je bent benieuwd wat beide opties je brengen aan kansen en uitdagingen. Hiervoor leg ik ook de kaarten voor de nabije toekomst, zodat je weet wat je te wachten staat en hoe je kunt groeien. De kaarten voor de nabije toekomst staan dus niet vast, maar zijn een (zeer) waarschijnlijk gevolg als je een bepaald pad blijft volgen. Wil je de nabije toekomst veranderen dan mag je aan het werk. De Wet van de Vrije Wil en Aantrekkingskracht. Wees dus niet afhankelijk van een legging, maar laat je inspireren/coachen door de kaarten.

Ben je benieuwd hoe ik de kaartendecks voor de weeklegging uitkies en/of hoe ik de kaarten interpreteer, laat het mij dan weten in de reactiesectie onderaan deze pagina / via de Social Media / via een email(zie contact afbeelding hieronder), dan zal ik hier een blogpost over schrijven of persoonlijk een reactie geven als je dit graag wilt.

Feedback is altijd welkom!

Ik wens je een fijne dag toe,

Liefs Tamara

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.