weeklegging, kaartlegging, kaartlezing, tarot, orakel, Tammelini, Tamara, inspiratie, inzicht

Lief mens,

 

Ik heb sinds enkele dagen weer internet, joepie!

Mijn nieuwe eettafel is binnen, heb rolluiken in de slaapkamer en gestaagd vormt zich mijn nieuwe woning.
Ik voel mij goed in mijn nieuwe omgeving en ik ben erg aan het genieten dat ik aan een lege straat woon waarin gebouwd wordt. Oké het is een zandbak, ramen lappen geeft geen eer, maar oh wat is het heerlijk om zand en bomen te zien, ik ben natuurlijk jarenlang verwend door uitzicht op groen, groen en groen.
Mijn nieuwe woning is klein en ruimtelijk tegelijkertijd, superfijn!

Het mist nog wel wat kleur, ik ben langzaam aan het wennen aan de witte muren en toch zullen er wel wat kleurvlakken opkomen, ach zo zal ik nog wel een tijd bezig blijven.

Nu ik internet heb en een lange eiken eettafel kan ik weer lekker overzichtelijk leggen.
In juni zal ik weer terug zijn om de weeklegging en andere kaartleggingen te verzorgen.
Ik ben met de nieuwsbrief gestopt, ik was hier al niet goed in, want dat ik elke week een openbare weeklegging deed dat wist je al en een keer reclame voor een aanbieding zet ook geen nieuwsbrief-zoden aan de dijk.
Nieuwtjes zal ik gewoon op het inspiratieblog zetten.

Voor foto-nieuwtjes en peek-views van mijn nieuwe casa verwijs ik je naar mijn Instagram Tammelini.

Tot volgend weekend

Liefs Tamara

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.