Instagram vind ik een heerlijke applicatie om op rond te kijken. Door middel van hashtags (#) kom ik ontzettende leuke en lieve mensen tegen en zo kwam ik ook een geweldig Tarotdeck tegen met een super lieve en creatieve kunstenaar.

Mary Elizabeth Evans heeft een mooi deck gecreëerd.
Het is een zwart op wit deck met prachtige pentekeningen. Het design is simpel en de boodschappen zijn krachtig. De tekeningen zijn heel uniek voor Tarot.
Ik heb behoorlijk veel kaartendecks en de decks die niet uitgegeven worden door grote maatschappijen voelen extra bijzonder.
Ik kreeg er een lieve persoonlijk geschreven boodschap bij, de kaarten waren mooi ingepakt en dat geeft het een fijne energie. Ik ben een voorstander van ondernemerschap in alle maten dus ook voor de mensen die met passie ergens aan werken en de kracht en moed hebben om door te zetten.
Het gidsboekje wat erbij zit is met de handgeschreven en met een naaimachine aan elkaar gehecht. Super!
Zoals je misschien leest word ik er heel blij van!

Om je kennis te laten maken met dit geweldige deck met Tarotkaarten ga ik weer een bloglegging doen. Ik zal een paar weken jullie vragen beantwoorden met een 1 kaartlegging en korte interpretatie in het opmerkingsgedeelte onderaan.

Dus wat moet je doen?

Stel je vraag (zo duidelijk mogelijk, bekijk voor inspiratie de volgende blogs; Ben je benieuwd welk soort vragen je kunt stellen klik dan op dit artikel en wanneer je benieuwd bent welke vragen ik niet beantwoord klik dan hier)
in het opmerkingen gedeelte (comments) onderaan het blogartikel.

Binnen een paar dagen zal ik dan een kaart leggen en de interpretatie schrijven onder je vraag.

Ik kijk uit naar je vraag en hopelijk kan ik je een mooie boodschap geven.

Liefs Tamara
 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.