,

Tarot Bags (Tarot Opbergzakjes) Elora Tarot Shop(IS NIET MEER)

Inspirational Cardreading door Tamara Cramer Bornemann Review Elora Tarot Shop

Ik was al een tijd opzoek naar mooie opbergzakjes voor mijn Tarotkaarten.
Sommige Tarotkaarten komen in de bekende speelkaarten verpakkingen en die slijten enorm snel.

—>

>2016 PRACHTIGE ALTERNATIEVEN van Lisa Mcloughlin maakster van Tree and Plant Ally cards, zij maakt ook hele mooie kaarten opbergzakjes en mapjes, ik heb er nu zelf een aantal:

<—

Ik heb verschillende pogingen gedaan om zelf Tarot opbergzakjes te maken maar ik ben niet goed in de afwerkingen en tevens heb ik in mijn huis geen ruimte, dus staat mijn naaimachine bij een vriend en dat werkt toch minder ontspannend dan in mijn eigen omgeving. In stress een Tarot opbergzakje maken past niet bij de energie van de kaarten.

Veel Tarot opbergzakjes zijn donker van stof en zwaar van materiaal, zoals donker velours, dik wol enzovoorts. Dit past niet bij mij. Ik heb één zwart velours opbergzakje omdat ik dit cadeau kreeg bij een Tarotdeck van de website waar ik het besteld hebt. Dit vond ik ontzettend leuk en de kaarten passen daar ook in. Ik kom hier later kort op terug.

Ik was op zoek naar lichte en vrolijke materialen en prints, die bij mij passen en ik kon niets vinden waar ik blij van werd totdat ik op YouTube Tarotdecks aan het bekijken was.
Ik kwam iemand tegen, ik denk via de comments maar dat durf ik niet meer met zekerheid te zeggen, en ik zag dat ze een Etsy webshop had en haar Tarot opbergzakjes waren prachtig. Het was laat en de volgende ochtend wist ik het zeker, hier ging ik mijn zakjes bestellen.
Helaas zat de Etsy Shop de volgende dag dicht en stond vermeld dat ze bezig was met nieuwe artikelen te creëren.  Ik liet mij door Etsy op de hoogte houden en tadaaaaaa afgelopen week was de shop weer open. Ondertussen had ik mij geabonneerd op haar YouTube kanaal en ik zag ook dat ze een video online had gezet waar haar nieuwe opbergzakjes te zien zijn.


Vol blijdschap en ongeduld deed ik bij thuiskomst de laptop aan en ik werd verliefd op drie Tarot opbergzakjes. Ik besloot ze te bestellen en dezelfde avond kreeg ik bericht van de eigenaresse dat ze de volgende dag verstuurd zouden worden.
Vol vreugde ging ik slapen, eindelijk mooie juweeltjes voor mijn Tarotkaarten die in door mij gemaakte satijnen zakjes met gerafelde binnenkanten lagen te wachten op een nieuw onderkomen.

Zaterdag was het zover. Vol ongeduld zat ik te luisteren of ik de postbode kon horen. Drie hoog in een flat werkt dat niet en ik besloot geduldig te zijn en te wachten. In het begin van de middag ging ik zonder make up naar beneden, hahaha dat wil wat zeggen! De opbergzakjes waren binnen!
Als een ware Gollum liep ik de trappen op met in mijn gedachten de welbekende “my precious! “ uitspraak. In de woonkamer pakte ik een scherp mes en sneed voorzichtig de goed dichtgeplakte enveloppe open.
Er kwam een ware verrassing uit. Alles was mooi verpakt in vloeipapier en mijn hart sloeg over. Een cadeau voor jezelf kopen die verpakt wordt als cadeau maakt de dag en aankoop extra bijzonder.

De opbergzakjes zijn prachtig, precies zoals ik dacht en wenste. Plus een hele leuke verrassing. In een vloeipapier-verpakking met een strik erom zaten allemaal goodies.
Een beschilderde customized sleutelhanger, een lief bedankbriefje, een stukje Palo Santo Heilig Hout waar ik aan zou willen knabbelen omdat deze zo heerlijk ruikt, een prachtig edelsteentje Charoït en een mini Tarotkaartje. Een werkelijke verrassing en ik dacht onmiddellijk, dit moet ik delen met de wereld. Dit is prachtig.
De liefde en zorg stralen van het pakje af en nogmaals, de opbergzakjes zijn prachtig.

 

Ik heb tegelijk verschillende Tarotkaarten decks erbij gepakt om te kijken of ze met de opbergzakjes resoneerden en drie vonden het juiste opbergzakje. De Tarotkaarten die in het zwart velours zakje zitten willen toch liever blijven zitten volgens mij gevoel.
Zoals misschien wel opvalt bij mijn weekleggingen en Instagram foto’s, is mijn salontafel een ware expositie van kaartendecks, edelstenen en mineralen, inspirerende boeken en briefjes vol met gebeden en affirmaties. De opbergzakjes staan prachtig bij dit alles.

Ondertussen benieuwd geworden waar deze wonderen vandaan komen?

De Etsy Shop van Julia Sol heet: EloraTarotShop
Haar website is Elora Tarot. Deze is nog onder constructie maar je kunt er al een blogartikel en About Me op lezen.
Haar YouTube kanaal is EloraTarot Coaching
Haar Facebook pagina is Elora Tarot Coaching
Haar Instagram pagina is Elorajjtarot

Haar website en YouTube kanaal zijn Engels geschreven en gesproken.
Ik blijf haar volgen want ik vind haar ontzettend creatief en ik vind het leuk dat ze ook Nederlandse is. Haar creaties worden vanuit Nederland verstuurd.

Dus ook opzoek naar een prachtig Tarot opbergzakje die vol liefde en creatie gemaakt en verstuurd wordt? Dan raad ik je Elora Tarot Shop van harte aan!

>2016 PRACHTIGE ALTERNATIEVEN van Lisa Mcloughlin maakster van Tree and Plant Ally cards, zij maakt ook hele mooie kaarten opbergzakjes en mapjes, ik heb er nu zelf een aantal:

Fijne dag,

Liefs Tamara

 

Wil je een persoonlijke kaartlegging op maat; bekijk dan de opties en ik help je graag met je vraag:
Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid Legging

Vorige artikelen:

weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten
,

Weeklegging 20 november – 26 november 2017

Voor de kaartlegging van deze week gebruik de Bonefire tarot van Gabi Angus-West. Dit deck is toch een van mijn favorieten en het deck wat ik gebruikt heb, is het deck wat uitgegeven is door een uitgeverij. Haar 2e editie, persoonlijke uitgegeven,…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten
,

Weeklegging 13 november – 19 november 2017

Fijn om weer een weeklegging te doen. Deze week maak ik weer gebruik van de Mibramig Magical Tarot. 1. De kaart 8 Bekers/Chalices/Cups Je emoties zijn uit balans en je lijkt het overzicht te verliezen. Neem afstand van je situatie en…
Wegens ziekte is er geen weeklegging tarot tarotlegging orakellegging sorry tot ziens
,

Geen weeklegging 6 november - 12 november 2017

Lieve mensen, Deze week komt er geen kaartlegging online. Afgelopen week kreeg een verkoudheidvirus/griep (niet old school griep) kans om aan mijn weerstand te tornen en na een paar dagen door blijven werken, trok ik het toch niet meer. Even…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten
,

Weeklegging 30 oktober – 5 november 2017

Voor de kaartlegging van deze week gebruik ik de Mibramig Magical Tarot van Mibramig. Ook deze keer weer met dieren afgebeeld op de kaarten zoals vorige week toen ik de veranderde vorm van legging startte. 1. De kaart 0 The Fool Ontspan…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten
,

Weeklegging 23 oktober – 29 oktober 2017

Deze kaartlegging zal anders zijn dan ik de laatste jaren hier doe. Het viel mij al een tijd op dat de volgorde van begin tot einde van de week niet goed overkomt. Alles vloeit namelijk door elkaar heen en de gebeurtenissen leken hierdoor korter…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten liefde
,

Weeklegging 16 oktober – 22 oktober 2017

Voor de kaartlegging van deze week gebruik ik het Ceccoli Oracle van Nicoletta Ceccoli en Lunaea Weatherstone. Begin van de week De kaart: The Call Je bent gewend aan hoe je leven vandaag de dag gaat. Elke dag verloopt (redelijk) overzichtelijk…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten liefde
,

Weeklegging 9 oktober – 15 oktober 2017

Voor deze weeklegging gebruik ik de kaarten van Lucy Cavendish en Maxine Gadd, the Faery Forest Oracle. Deze kaarten zullen in deze tijd van oogsten passende inzichten geven. Begin van de week De kaart: The Faery Godmother De Elfen Peetmoeder…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten liefde
,

Weeklegging 2 oktober – 8 oktober 2017

Voor deze kaartlegging gebruik ik de Linestrider’s Journey tarot van Siolo Thompson. Dit deck is helder in haar boodschappen en het boek wat erbij zit is heel duidelijk. Dit is een tarot deck die heel leerzaam is wanneer je je aan het verdiepen…
weeklegging kaartlegging kaartleggen tarot inzicht help hulp hoe wat waar waarom weten gevoel gedachten liefde vrede
,

Weeklegging 25 september – 1 oktober 2017

Voor deze weeklegging gebruik ik de Sun and Moon tarot van Vanessa Decort. Begin van de week De kaart: 10 Pentacles Wees dankbaar voor waar je nu staat. Je hebt heel wat ervaring en kennis opgedaan de laatste maanden en je bent dichter…

Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid

In spiratie perceptie spiration spirational Cardreading zicht nerlijke kracht nerlijke wijsheid

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *