Hoi lief mens,

Ook deze week heb ik geen weeklegging voor je. Afgelopen week was een drukke en pittige week; gesprekken met banken, de makelaar, de stylist en met heel veel mensen om mijn heen. Mijn huisje werd ontzield, haha en ik was rusteloos in hoofdletters.

Maandag begon ik met werken en vertelde het verhuisnieuws aan collega’s. Dit resulteerde in heel veel liefde, aandacht en adviezen dus dat was een enorme uitdaging voor mijn vermoeide lijf/brain.
Veel persoonlijke spullen zoals 95% van mijn edelstenen, frutsels en friemels in de woonkamer en ja wel, ook een paar lades tarotkaarten zijn al ‘tijdelijk’ verhuist naar familie.
Mijn vader en kennis hebben mijn gang en woonkamer verder ontzield door alles wit te schilderen en zo zette de week zich voor.
Nu is het zondag en mijn hersenen zijn opnieuw hyperactief.

Aankomende week komen de fotograaf en stylist om mijn flatje te fotograferen en filmen. Mijn huis moet dan Tamara leeg zijn, keukenbladen mag, behalve een theepot en thee-apparaat, niets op staan. Dit begrijp ik! Een frisse blik in mijn huis is natuurlijk aantrekkelijker maar de Tamara is niet meer gespiegeld in mijn omgeving, haha. En wat is een keuken(werk)blad zonder tools? Zonder potten met kruiden? Zonder snijplanken, messen en mokken? Argh! Haha.
Van de week moet ik dus alle praktische dingen wegstouwen in mijn kasten, maar hoe en wanneer en welke volgorde en wat kan ik nog meer doen en en en en… Zo gaat dat, daar bovenin mijn hoofd.
Hopelijk is er aan het einde van de week voldoende licht om goede foto’s en film te maken zodat de week erna, mijn half witte woning op Funda staat, haha.

Een pittig weekje weer want we hebben als school een ouderavond in te halen die in december niet doorging vanwege code rood sneeuwval en nog meer extra schoolse zaken buiten kantooruren om.

Hopelijk heb ik volgende weekeinde voldoende rust en vooral helderheid zodat ik weer kaart kan leggen.
Ik leg voor mijzelf nog wel een kaartje hier en daar, maar de zwaarden 4 kaart komt er telkens uit. Hahah saai! Hoezo afstand en rust nemen, geen zorgen maken, niet gespannen zijn, hersenen niet overvragen? Hèhè.

Ik wens je een fijne week toe en wie weet geldt voor jou ook wel de Zwaarden Vier kaart.

Tarot Golden Renaissance

Golden Tarot of the Renaissance

 

Liefs Tamara

 

2 antwoorden
 1. Hennie
  Hennie zegt:

  Wow, heftig allemaal. Nee, rust nemen en hebben zit er even niet in (spreek uit ervaring 😁 )
  Maar dalijk mag het weer een lekker rommelig aanrecht zijn en heb jij rust in je hoofd.
  Heel veel succes 💋

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.