Hoi leuk mens!

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, de fotograaf en stylist kwamen mijn casa fotograferen en filmen. Een lieve collega heeft mijn laatste klokuur les overgenomen en nadat ik met een hoofd vol ‘things to do’ naar huis reed realiseerde ik mij weer dat ik niet gemaakt ben voor veranderingen.
Ik kan een knoop doorhakken, ja zeker, heel bruut, maar dan moet het ook klaar zijn. Mensen die mij wat langer kennen zullen dit vast op meerdere gebieden herkennen. Verder ben ik wel leuk hoor, haha.
Mijn lieve vader heeft mij geholpen om wat spullen naar de centrale hal te verplaatsen, zodat deze tijdelijk uit mijn woning waren en niet meegenomen zouden worden door ander volk als het onbeheerd achter zou blijven.
Mijn zeer riante flat (sarcastisch) stond binnen no time digitaal bestanden te zijn en de fotograaf en styliste waren/zijn superaardig en leuk en gaven mij niet het gevoel dat ik in mijn blote bips stond met mijn ontzielde huis.
Aankomende week zal ik contact hebben met de makelaar en zullen de foto’s en video later deze week online komen. Hierover volgend weekend hopelijk meer.

Voor nu is de rust ‘tijdelijk’ terug gekeerd. Veel ‘spannende’ dingen zijn nu achter de rug en ik heb het gevoel dat ik meer tijd en rust heb om mijn leven weer overzichtelijker te krijgen. Als bijna-perfectionist heb ik het gevoel overal te kort te schieten en dit geeft stress (zachtjes uitgedrukt).

Ik heb weer een weeklegging gelegd voor de website zodat ik ook weer kan geven, want dat heb ik toch echt gemist. Na twee nachten weer goed en lang slapen voel ik mij gezonder in mijn bovenkamer en lichaam en heb ik niet meer het gevoel dat ik rijp ben voor een gesloten instelling.

Volgens de weeklegging en mijn persoonlijke leggingen wordt het een weekje van go with the flow and the sky is the limit! Nou, kom maar op!

Fijne week,

Lfs Tamara

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.