Hoi leuk mens!

Om maar tegelijk met de deur in huis te vallen, kan ik je vertellen dat mijn casa verkocht is.
Eind april is de wandel naar de notaris om officieel afstand te doen van mijn huisje waarin ik ruim een decennia heb gewoond. Elke dag heb ik mogen genieten van het mooie uitzicht en ik weet dat ik deze ontzettend zal missen totdat ik een huisje op de hei zou kunnen betalen, haha.

Ook heb ik een koopcontract getekend voor een nieuw huisje, ik vind het allemaal reuze spannend en leuk, alhoewel de spanningen mij soms teveel worden heb ik iets leuks om naar uit te kijken.
Na 22 jaar ga ik Enschede verlaten en verhuis ik richting plaats van opgroeien, richting! Hahah nee ik blijf in de buurt wonen maar woon net iets dichterbij mijn allerliefste nichtje en neefje en ik ga weer begaande grond wonen, spannend!
In de toekomst meer over mijn nieuwe casa.

 

Liefs Tamara

4 antwoorden
 1. Son
  Son zegt:

  Dat is geweldig goed nieuws! Gefeliciteerd met de vlotte verkoop van je huisje en ook met het aankopen van een nieuw huis.
  Een fijn vooruitzicht lijkt mij dat, en meteen al een heel goed begin van dit jaar. Liefs

  Beantwoorden
  • Tam
   Tam zegt:

   Hoi lieve Son

   Ja verkoop ging heel vlot. De eerste werkdag werd er al ongezien de verkoopprijs geboden. Een hele opluchting waar we hard voor gewerkt hebben. Alle prullaria eruit, muren wit enzovoort. Dankbaar voor alle hulp en steun. Verandering is niet echt mijn ding en organiseren zonder regelmaat en ritme al helemaal niet Hahah
   Wel heel blij dat ik aan iets nieuws kan beginnen. Kan niet wachten tot alles achter de rug is en ik in nieuwe stulpje opnieuw kan creeeren.

   Xx

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.