Hoi hoi,

Deze week is er geen weeklegging. Het was een pittige week voor mij, zowel fysiek als mentaal.
De Volle Maan zorgde voor slapeloze nachten en mijn huidige situatie zorgde voor stof om over na te denken.
Op het werk hadden we een Open Dag en avond tijdens Volle Maan dus die was ook pittig en vrijdagavond sloegen de zenuwen toe omtrent het Open Huis van mijn eigen woning.
Tijdens alle drukte op het werk, kreeg ik maandag al bericht van mijn makelaar dat er veel gebeld was voor mijn woning en woensdag tussen alle activiteiten door hebben we afgesproken dat de verkoop van mijn appartement via inschrijving gaat.
Toen ik vrijdagmiddag mijn huis opruimde en in de avond nogmaals alles schoon ging maken zag ik elk deukje en smetje en begon de vermoeidheid en mijn angstgedachten toe te slaan.
‘Wat nou als iedereen het lelijk vindt?’ ‘Wat nou als mensen te hoge verwachtingen hebben?’ Enzovoorts. Die nacht sliep ik nauwelijks want elke adem-, denk-, ontspanoefening zorgde voor niet langer dan enkele minuten ontspanning en zaterdag had ik designerbags (not) onder mijn ogen hangen die mijn knieën kietelden.

Voor openingstijd van het Open Huis zag ik al mensen buiten wachten en om 11.00 uur stipt ging de deurbel en twee uur lang hebben mijn moeder en ik, non-stop mensen mogen ontvangen.
Twee uur lang heb ik niet langer dan 5 seconden gezwegen, wat een happening!
Wat heb ik een bijzondere mensen mogen ontmoeten. Sommige mensen raakte mij in mijn hart en daar kreeg ik het na de hand best moeilijk mee.
In mijn schuilt een altruïstisch wezen die altijd vindt dat ze hoort te delen, dat ze niet teveel mag vragen en dat graag wil geven. Het gevoel en zakelijk zijn, zijn als Yin en Yang verweven en dit voel ik maar al te goed. Wat gun ik sommige mensen mijn woning, vanuit het diepste van mijn hart. Ik herken sommige situaties, zat er immers 13 jaar geleden zelf in. En ook gun ik mijzelf een leuke woning en daar heb ik de centen ook voor nodig. Maar goed dat ik ook een makelaar heb, vrienden en familie die mij helpen de focus te houden.
Aanstaande vrijdag tijdens het middaguur sluit de mogelijkheid om een bod uit te brengen en ik hoop dan meer te horen te krijgen. Wie biedt er garantie, snelheid enzovoort en wat zijn verstandige keuzes, de volgende stap in dit avontuur.
Ik ben heel, heel dankbaar dat ik zoveel mensen heb mogen ontvangen en dat bijna iedereen heel erg vriendelijk was tegen elkaar, mijn moeder en mij. Een maand geleden had ik dit niet durven dromen.

En vandaag draai ik mijn wassen en rust ik uit. Heb ook niet eens voor mijzelf gelegd, zo moe voel ik mij, het voelt alsof mijn hersenen spieren zijn en dat ik ze iets te lang heb opgerekt, dus heb ik een concentratiespan van een goudvis. En een goudvissen-gevoel is niet goed voor een kaartlegging, laat staan die voor een ander. Hopelijk herstel ik spoedig en kan ik weer snel de rust en concentratie vinden om kaart te leggen.

Dank je wel voor het lezen van dit epistel en ik wens je een hele fijne week toe,

Liefs Tamara

 

Mijn huisje op Funda

Tijd tot sluiting biedingen

0Dagen0Uren
0Minuten0Seconden

 

2 antwoorden
  1. Pippi
    Pippi zegt:

    Wat een spannende tijd! Ik kan me goed voorstellen dat je het huis gunt aan iemand die je geraakt heeft. Maar ja, zo werkt het niet altijd. Ik hoop heel snel te horen dat de koop rond is en dat je een ander huis kunt betrekken. xx

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.