Een orakel is iemand die raad/advies geeft.
Veelal wordt beschreven dat een orakel in de toekomst kan zien, dus kan voorspellen.
Zoals ik hier beschreven heb, doe ik niet aan het voorspellen van de toekomst want ik geloof in Vrije Wil.
Terug naar de vraag wat orakelkaarten zijn? Een orakel kan kaarten als middel gebruiken om raad/advies te geven, dit kunnen dus orakelkaarten zijn.
Orakelkaarten zijn dus hulpmiddelen om iemand raad/advies te geven.

Ik gebruik Orakelkaarten om mij te inspireren. Soms zetten ze mij aan het denken, soms geven ze de boodschap om in actie te komen enzovoorts. De kaarten werken via de Wet van de Aantrekkingskracht. Iedereen is vrij om hierin te geloven of niet. Gelijken trekken elkaar is in een notendop de Wet van de Aantrekkingskracht.

Ik heb enorm veel gelezen over de Wet van de Aantrekkingskracht en deze kracht kan op verschillende manieren worden ingezet. Je zou nu kunnen denken: ‘Oh lekker makkelijk, je wenst wat en boem, daar komt het aan!”. Was het maar zou eenvoudig, dan zouden wij alles hebben wat we willen. Ik kan heel vaak zeggen dat ik de loterij wil winnen, maar wat als ik blokkades heb op het gebied van ontvangen, dan werkt het niet want onbewust zend ik de boodschap uit dat ik ontzettend bang ben om te ontvangen. Complimentjes wuif ik weg; ‘ach, is toch normaal dat ….’, de liefde van mijn familie neem ik niet serieus en vind ik vanzelfsprekend, iemand geeft mij een ontzettend duur cadeau en ik sta erop het niet aan te willen nemen. Zo kan ik nog even doorgaan.
Wat ik geschreven heb slaat niet op mijn leven nu, maar zeer zeker dacht ik jaren geleden dat ik heel veel niet waard was.
Ik denk dat een wens uit je tenen moet komen, uit het binnenste van je ziel, je moet je er lekker bij voelen, er zin in hebben. Dan nog zijn er blokkades, want we zijn immers mensen en staan in het middelpunt van ons leven en hebben dus heel wat meegemaakt in het verleden en zeer waarschijnlijk angsten/onzekerheden over de toekomst. Boem, daar zijn de (on)bewuste blokkades. En dan, dan kunnen Orakelkaarten, Tarotkaarten, psychologische hulpverlening en de lijst kan oneindig doorgaan, je coachen, inspireren, begeleiden, wakker maken enzovoorts.

2 antwoorden
 1. Natasja van Teijlingen
  Natasja van Teijlingen zegt:

  Goedendag, dit is mijn eerste bezoek op uw site en ben geïnspireerd geraakt door het verhaal van Ellen van Meducijn.nl. Heb er geen ervaring mee, maar geloof wel in “meer” tussen hemel en aarde. De weeklegging verteld me zowaar nog iets ook! Misschien moet het wel zo zijn, ga je in ieder geval volgen en hoop dat ik er wat aan heb id toekomst, kan wel wat inspiratie, positiviteit en support gebruiken in m’n leven:-) 😉 Heel veel succes met uw site en dat het uw veel vreugde en geluk mag brengen. Zelf ben ik ook bezig met het opzetten van een nagelsalon en m’n site is in de maak:-D Ben er nu al trots op! Met vriendelijke groet Natasja

  Beantwoorden
  • Tam
   Tam zegt:

   Hoi Natasja, dank je wel voor je comment. Ik wens je veel inspiratie, positiviteit, kracht en moed toe. Ontzettend leuk dat je je eigen nagelsalon aan het opzetten ben, veel succes. Creatief zijn is heerlijk hè
   Groetjes Tamara

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.