,

Weeklegging 1 augustus – 7 augustus 2016

Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartlegging weeklegging

Voor de kaartlegging van deze week gebruik ik de kaarten van Gabi Angus West, The Wyrd of Sarah Howard.
Ik heb ook de Bonefire Tarot van haar en je kunt haar volgen op onder andere Instagram.
Heb je ook interesse naar the Wyrd Of Sarah Howard stuur haar dan een persoonlijk bericht, het is namelijk een Limited Edition dus niet voor altijd te krijgen. De Bonefire Tarot zal wel opnieuw uitgegeven worden, dit keer niet door haar individueel maar door Schiffer Publishing.

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen. De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts. Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weeklegging kaartleggen per email email contact kaartenDeze week staat in het teken om in contact te zijn met je intuïtie. Luister naar je lichaam, naar je gevoel, kijk om je heen. Leer te luisteren naar meer dan alleen woorden.

Begin van de week

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen. De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts. Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weeklegging kaartleggen per email email contact kaarten

De kaart: Intuition (Intuïtie)
Leer (nog vaker) te luisteren naar je intuïtie. Je Intuïtie is helder en het lijkt erop dat je deze soms hardhandig wegduwt. Je gevoelens en emoties raken soms uit balans en je lichaam volgt dit.
Dit is het teken om te rusten en te luisteren naar jezelf. Geen afleiding maar volle aandacht voor jezelf en je lichaam. Dit hoeft niet uren te duren. Een intentie van 5 minuten zitten met je lijf en gevoel werkt prima. Neem een papiertje en pen bij de hand zodat je eventuele steekwoorden op kan schrijven, zodat je een ander moment kan reflecteren.
Omarm je gevoelens en lichaam ook al voelt het onaangenaam.

Midden van de week

email tarot tamara cramer bornemann contact kaarten

De kaart: Receiving (Ontvangen)
Wanneer je aanvaardt dat wat op je pad komt, niet eng is, dan zal je meer ontspannen zijn en kan je beter luisteren naar je intuïtie.
Wanneer jij ontspannen bent kan je ook goed naar anderen luisteren. Woorden zeggen vaak niet alles, sommige mensen gebruiken woorden (bewust en/of onbewust) als een masker zodat je een ander beeld krijgt dan dat wat er daadwerkelijk gaande is. Ontspan en vertrouw in jezelf en je intuïtie. Loop niet weg voor deze natuurlijke wijsheid.

Einde van de week

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen. De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts. Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weeklegging kaartleggen per email email contact kaarten gabi angus west bonefire wyrd sarah howard

De kaart: Alone(Alleen)
Je voelt je soms alleen om je “tijdelijk” je niet kan uiten, niet weet wat je wilt, verdwaald bent enzovoort. Zoals je op de afbeelding kan zien ben je niet alleen. Steun is er altijd, niet altijd in menselijke vorm maar onvoorwaardelijkheid komt in alle vormen.
Soms heb je behoefte om alleen te zijn, weg van alle drukte en (gestructureerde) chaos.
Even weg van alle ego’s om je heen.
Zoek momenten van rust, ga buiten je thee of koffie drinken. Zet je auto/fiets verder van je bestemming zodat je een eind moet lopen. Adem buitenlucht in. Fris je gedachten op en geniet.
Boodschappen in overvloed over je volgende stap, wanneer je tijden je wandeling om je heen kijkt.

Ik wens je een fijne week toe.

Liefs Tamara

4 antwoorden
 1. Son
  Son zegt:

  Een prachtige weeklegging bij deze hele mooie kaarten!
  Ga meteen even kijken 🙂 en vooral luisteren naar de boodschap van de kaarten.
  Liefs Son

  Beantwoorden
 2. Natas
  Natas zegt:

  Dat was t zeker. De vakantie voor de deur en gossie wat hebben we ervan genoten! Alles losgelaten inclusief social media. Nu weer in het normale ritme, maar ben persoonlijk nog niet zover om alles weer op te pakken. Ben nu in de relaxstand van de vakantie haha.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *