Weeklegging 1 mei – 7 mei 2017

,
Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartlegging weeklegging

Voor de kaartlegging van deze week maak ik gebruik van de Aura-Soma New Aeon Tarot en Farben der Engel kaarten van Darsho M. Willing.

Ik ben gek op kleur en tarot en jaren geleden kwam ik in aanraking met de Quintessence Kuthumi toen ik een consult had bij Annemiek Douw. Nadien ben ik gaan lezen over Aura Soma en haar producten en diensten, en zag ik dat ze ook tarotkaarten hebben waarvan de tekeningen gemaakt zijn door Pamela Matthews. Op de achterkant van de kaarten staan de Equilibrium flessen van Aura Soma. Bij elke kaart een passende Equilibrium fles. Het liefst zou ik alle flessen, Quintessences, Equilibriums, Pomanders enzovoorts hebben alleen kost dit een klein fortuin en ik verdeel graag mijn geld tussen nog veel meer dingen dan Aura Soma producten.
Aura Soma heeft ook allerlei opleidingen en workshops, het is een heel systeem. Ik gebruik alle producten intuïtief en op basis van breed vergaarde kennis en heb geen Aura Soma opleiding gedaan.

Voor de weeklegging gebruik ik dus een combinatie van de twee kaarten decks. Ik leg de kaarten met de Aura Soma tarot en fotografeer de tekening op de kaart en ik zoek in het Farben der Engel deck de bijpassende kaart waar een foto opstaat van de vloeistof van de bijbehorende fles. Deze kleurencombinatie kan je gebruiken om in je kracht te staan tijdens bijpassende situatie.Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weeklegging kaartlegging

Informatie over waar ik mijn Aura Soma producten vandaan heb/haal zet ik onder de weeklegging.
Ook een website met de flessen en haar betekenissen zal ik daar linken.

Begin van de week

Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weeklegging kaartlegging

De kaarten: Fles B30 7 Staven – Bringing Heaven to Earth
Je hebt het krachtige vuur in je om je dromen waar te maken. Voel je innerlijke vuur en weet dat je niet (meer) naar je ego hoeft te luisteren. Je kunt het!
Neem je stappen en ga voor wat jij wilt.
Je bent in balans en dit geeft je een vredig gevoel. Hoe je situatie ook is, je blijft in balans en in je kracht.

Midden van de week

Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weeklegging kaartlegging

De kaarten: Fles B31 6 Staven – The Fountain
Je hebt het gevoel dat je alles aankan en dit is ook zo. Je kracht straalt uit je en om je heen. Je bent in balans en staat krachtig op de grond, je hoofd is helder. Je ziet de nabije toekomst helder en je energie komt eenvoudig op één lijn met dat wat je wenst. (Dit werkt ook negatief als je negatief, wenst, denkt en/of praat.)
Wees trots op jezelf en geniet.

Einde van de week

Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weeklegging kaartlegging

De kaarten: Fles B46 5 Bekers – The Wanderer
Soms weet je niet waar je naar toe gaat of waar je naar toe wilt. Het zetten van kleine stappen is dan belangrijk, helemaal op dit moment.
Ga niet stilzitten/stilstaan, kom in actie.
Laat je niet afleiden. Bij elke stap/actie zal je nieuwe ontdekkingen doen die je van dienst zijn.
Vertrouw op het leven, weet dat je juist nu moet blijven bewegen. Leer van de details en zet stappen. Alles vloeit en is beweging. Laat achter wat niet meer bij je past. Genees je hart, accepteer hoe het gegaan is en zet stappen. Maak plezier, neem een andere route, kijk om je heen, geniet van de bloeiende natuur, zoek een andere hit song en dans erop los enzovoorts.
Geef jezelf iets extra’s.

Wil je meer in een kaartlegging die meer informatie geeft over je situatie overweeg dan een persoonlijke kaartlegging. Zie informatie hieronder.

Ik heb de kaarten nu als large (formaat) gepubliceerd, normaal doe ik medium (formaat). Op een mobiel apparaat vind ik dit mooier, op een groter beeldscherm weer niet.
*Wat vind jij?
*Laat het mij alsjeblieft weten wat je prettiger vindt. -De afbeeldingen zoals deze week of vorige weken. –
Dank je wel!

Ik wens je een fijne week toe,

Liefs Tamara

Links:

Aura Soma Tarot kopen/bekijken: KLIK HIER

Aura Soma producten kopen bij Birgitte Sütmuller/ Aura Soma.nu: KLIK HIER

Auro Soma mini reading, gratis in het Engels en informatie per fles wanneer je op de fles klikt: KLIK HIER

 

2 antwoorden
 1. Son
  Son zegt:

  Mooie weeklegging weer en ook interresant om te lezen over de auro soma producten, ik had er nog nooit van gehoord wel van kleurentherapie maar dit is toch anders. Ik vind de afbeeldingen zo in large formaat mooi omdat je dan de details ook goed kunt zien. 🙂
  Liefs Son

  Beantwoorden
  • Tam
   Tam zegt:

   Hoi lieve Son,
   Dank je voor je feedback. Ik zal de afbeeldingen groter laten.
   Ik heb natuurlijk geen pro camera die meer geld kost dan mijn auto hahahah ik doe het met mijn Iphone.
   lfs Tam

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *