,

Weeklegging 14 november – 20 november 2016

Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartlegging weeklegging

Voor deze weeklegging gebruik ik de orakelkaarten The Faery Forest van Lucy Cavendish (artwork: Maxine Gadd).
De boodschappen van de elfen zijn krachtig en aards. Ze zijn duidelijk zonder suikerlaagje.Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen.

Begin van de week

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen. De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts. Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weeklegging kaartleggen per email email contact kaarten

De kaart: Elven Touch (Elfen aanraking)
De elfen geven je de elfen-aanraking als je deze in ontvangst wilt nemen.
Sta open voor genezing op vlakken in je leven en/of je lichaam waar nodig voelt.
Laat je twijfel gaan en ontvang.
Visualiseer de zilveren/witte energie om en door je heen.
Sta open voor hulp in de vorm van aanraking. Neem stappen om te genezen waar je dit nodig hebt en oordeel niet.
De energie is heel gevoelig dus probeer uit de buurt te blijven van harde energieën.
Wanneer je energie gevuld is met woede, frustratie en onmacht door situaties om je heen is er beperkt ruimte voor liefde!

Midden van de week

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen.

De kaart: De Green Man (De Groene man)
De tijd voor vernieuwing is weer aan de gang en neem de tijd en ruimte voor nieuwe dingen. Onderneem actie wanneer je iets wilt. Kom in beweging. Laat de nieuwe energie toe.
Weet wat je wilt, creëer en de nieuwe energie zal zich eenvoudig vormen na je wensen.
Ga ervoor, blijf in verbinding met je hart en ga!

Einde van de week

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen.

De kaart: Freyr
Integriteit met jezelf geeft je de kracht en liefde om moedig te zijn en welzijn te ervaren. Integriteit met jezelf zorgt voor vrede in jezelf en om je heen.
Laat verandering toe, begin bij jezelf en de rest zal mee veranderen. Laat gaan de propaganda van een ander. Wees integer vanuit je hart. Je kracht en plezier zullen positief aanmoedigen tot positieve verandering.
Liefde en vrede zijn de focus.

Ik wens je een fijne week toe,

Liefs Tamara

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *