Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen. tarot wild unknownVoor de weeklegging van deze week gebruik ik de Wild Unknown Tarot van Kim Krans.
Ik wilde eerst een ander deck pakken waar ik aan moest denken en toen kwam deze ineens heel duidelijk naar voren en ik voelde dat er een duidelijke boodschap aan te komen zat.

Kaart 1

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen.

Eight of Cups

Een duidelijke boodschap zoals ik vermoedde. Laat gaan, dit wil je niet meer en dit hoeft ook niet meer. Maak je keuze en handel! Begin opnieuw, er valt hier niet meer goeds te halen.
Kijk vooruit en zet stappen.

Kaart 2

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen.

The Tower

Wederom een kaart die vraagt om verandering in je leven. Iets wat altijd bij je paste past niet meer bij je. Je voelt pijn, verdriet, wanhoop en ongeloof. Dit duurt niet lang, deze situatie is nodig om verder te gaan, om verder te groeien. Gebruik je kracht voor verandering of een externe kracht zal dit alles in gang zetten.

Kaart 3

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen. wild unknown

Nine of Swords

Je voelt je verloren en verward. De emotionele achtbaan waarin je zit is onvoorspelbaar. Je visie is vertroebeld en je kan niet goed tot je kern komen. Praat met anderen, vraag om hulp. Angst om het onbekende grijpt je aan en het licht van anderen kan je goed helpen om een hernieuwde visie te ervaren. Probeer uit je hoofd te gaan en geen controle uit te oefenen op de situatie of hoe je je voelt.
Ontspan en vertrouw op een goede uitkomst, ook al zie je deze zelf nog niet.

Ik wens je een krachtige week toe.

Veel liefs,

Tamara

Kim Krans
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.