Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen.Voor de kaartlegging van deze week gebruik ik weer het Oracle of Mystical Moments van Catrin Welz-Stein.

Kaart 1

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen.

16. Eva

Je wordt verleid om een kant van iemand of situatie te zien die niet echt is.
Bedrog is in het spel. Luister naar je intuïtie en laat je niet verleiden door de woorden van een ander.
Kijk door de verleiding heen.

Kaart 2

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen.

26. Transformation

Je situatie voelt overweldigend en je weet niet meer welke richting je uit gaat. Je bent op zoek naar antwoorden om je leven te transformeren.  Ben jij de persoon die je wilt zijn?
Neem kleine stappen en vraag niet te veel van je denkvermogen.

Kaart 3.

weeklegging kaartlegging oracle of mystical moments catrin welzsteinEmail coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen

35. A Long Way Home.

Deze kaart hebben we de afgelopen weken al vaker gehad. Het leven blijft in beweging. Het ene moment ervaar je rust en het andere moment is onrust de grootste uitdaging in je leven. Laat je niet gek maken en blijf kleine stappen nemen. Doe niets radicaal en laat je niet verleiden door haastige spoed.

Luister deze week extra goed naar je intuïtie!

Een fijne week,

Liefs Tamara

 

Catrin Welz-Stein website
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.