Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen. De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts. Mystical Shaman Oracle Colette Baron ReidVoor de kaartlegging van deze week gebruik ik het mooie Mystical Shaman Oracle van Colette Baron – Reid, Alberto Villoldo, Marcela Lobos en geïllustreerd door Jena DellaGrottaglia.
Er kwam een extra kaart bij die extra licht werpt op de kaarten en op jou.

Aan het einde zal ik de video van deze week, van Colette Baron-Reid toevoegen, zij legt elke week kaarten via een video op YouTube dus misschien is het een mooie aanvulling voor je. De video bevat in ieder geval de reminder dat we Mars Retrogade in gaan en dat volgens mij ook prima aansluit bij de kaarten in mijn weeklegging.

Kaart 1

Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen. De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts. Mystical Shaman Oracle Colette Baron Reid mooi liefde

4. Beauty Way

Kies ervoor om schoonheid in elke situatie te brengen, hoe moeilijk dit soms ook kan zijn. Handel integer en in vrede zodat je gezond kan zijn in elke situatie.
Neem tijd en aandacht om de schoonheid van elke situatie te zien en je zult de levenslessen herkennen op een liefdevolle manier.
Laat alles zijn zoals het is. Don’t fix things that are broken!
Laat het zijn en zie het positieve wat het je zal brengen, voel dat het er is.

Kaart 2

Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen. De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts. Mystical Shaman Oracle Colette Baron Reid licht

26. The Hummingbird

Heb vertrouwen en weet dat je door moet. Blijf niet mijmeren maar vervolg je pad. Het zal niet altijd even soepel en eenvoudig verlopen en desondanks zal je bereiken wat je wilt. Luister naar je intuïtie. Ontdek nieuwe manieren. Wacht niet op het perfecte moment, dit is een list die je weerhoudt om gelukkig te zijn. Luister naar je gevoel en ga.

Kaart 3

Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen. De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts. Mystical Shaman Oracle Colette Baron Reid

33. Magic

Magie is er elke moment van de dag weer. Synchroniciteit is een boodschap van het leven om je pad te vervolgen of aan te passen, om in actie te komen, als boodschap om je intuïtie te bevestigen enzovoort. Wees magisch, ervaar magie, geloof in alle facetten van het leven dus ook in magie, deze is met jou, hoe vaag het ook klinkt, jij weet dat het er is.
Maak je dromen waar en let op tekens. Kom in contact met je innerlijke kind, wees niet alleen serieus en hard. Verwonder, bewonder.

Kaart 4

Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen. De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts. Mystical Shaman Oracle Colette Baron Reid kaartleggen inzicht

32. Luminous Warior

Geloof in licht, floreer in je licht. Heb vertrouwen in je wijsheid en kracht. Focus op licht, magie, schoonheid en ontdek. Vecht niet, ga geen strijd aan. Ga voor vrede door naar je gevoel te luisteren. Laat je hart weer stralen want deze je de laatste tijd verwaarloosd. Heb vrede, loefde en licht als intentie.

Ik wens je een magische week toe,

Veel liefs Tamara

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.