Voor de weeklegging van deze week gebruik ik de Tarot of het Master geschilderd door Giovanni Vacchetta in 1893, Turin en ingekleurd door Michela Gaudenzi.

Er kwamen 3 Major Arcana kaarten uit en dit betekent dat er belangrijke boodschappen zijn voor je transformatie.

Kaart 1

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen. tarot of master

18 The Moon

Je begrijpt je gevoel niet goed en je intuïtie lijkt verwarrend te werken en eigenlijk wil je geen moeite doen om naar deze boodschappen te luisteren. Het voelt een beetje alsof je droomt.
Je dromen deze periode, terwijl je slaapt, geven je boodschappen van onverwerkte situaties en de bijbehorende emoties. Wees bewust van alle boodschappen en druk ze niet weg, ook al lijk je er nu niets mee te kunnen, deze boodschappen zal je later gaan begrijpen.
Blijf luisteren naar je intuïtie en dromen en vertrouw erop dat je antwoorden zult krijgen.

Kaart 2

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen.

17 The Stars

Houdt hoop en geef niet op! Luister naar je intuïtie en laat je inspireren.
De sterren helpen je en spreken via je intuïtie.
‘Wish upon a star and follow your bliss.”
Druk je inzichten niet weg.

Kaart 3

Tarot of master Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen.

3 The Empress

Je wilt controle proberen te houden over een situatie en je emoties die daarbij horen. Laat de controle gaan. Laat je krachten en wijsheid stromen en loop hiervoor niet weg.
Het is tijd dat je verantwoordingen neemt voor hoe je leven er nu uitziet en het is tijd dat je bewust gaat leven zodat jij je leven richting kan geven vanuit inzicht en kracht.
Je hoeft niet de een na andere klap in je leven op te vangen alsof deze de rode draad in je leven zwaar beïnvloeden, je kunt je rode draad zelf vormgeven. Geniet van je liefde, welzijn en welvaart. Zorg voor jezelf en anderen.
Zorg voor je leven.

Ik wens je een fijne week toe,

Liefs Tamara

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.