Na een maand vakantie ben ik weer terug met elke week een nieuwe weeklegging.
Mocht je nog een wens hebben voor de weeklegging dan hoor ik dat graag van je via het opmerkingenveld onder de legging of via het contactformulier via het menu.

Voor de kaartlegging van deze week maak ik gebruik van de Tattoo Tarot van Megamunden. Een tarotdeck na mijn smaak aangezien ik zelf enorm fan ben van deze tattoostijl en dat in combinatie met de tarot maakt mij een blij mens. De boodschappen via deze kaarten zijn kort én krachtig.megamunden tattoo tarot kaartleggen kaartlegging

Kaart 1

megamunden tattoo tarot kaartleggen kaartlegging

8 of Swords

Soms zitten situaties je zo tegen dat je je moedeloos voelt. Onthoud dat niet blijft zoals het nu is en dat alles verandert. Angst is een slechte raadgever en geef jezelf de tijd om in te zien dat deze situatie tijdelijk is en dat je ontspannen mag zijn.
Het klopt niet en dat is ontzettend rot, ontspan en doe er niets mee als het buiten jouw macht en kracht ligt.

Kaart 2

megamunden tattoo tarot kaartleggen kaartlegging

9 of Cups

Doordat je leert omgaan met teleurstelling en tegenslagen in je dagelijks leven leer je óók om meer te genieten van dat wat fijn is. Misschien kloppen bepaalde dingen echt niet voor je gevoel, toch klopt er veel wel en je leert hier vaker de focus op te leggen.
Het is even niet aan jou om grote veranderingen door te voeren, het is nu de uitdaging om je tevreden te voelen.

Kaart 3

megamunden tattoo tarot kaartleggen kaartlegging

3 of Coins

Je bent goed in je werk, ambacht en/of passie. Je hebt ervaring en werkt met je ziel en zaligheid. Of je hier nu loon voor krijgt of credit uit je omgeving, je vaart wel bij wat je doet.
Mocht dit niet het geval zijn ga dan zo spoedig mogelijk doen waar je goed in bent. Alleen jij kunt deze keuze maken. Doe waar je goed in bent en doe dit met liefde.

Ik wens je een fijne week toe,

Liefs Tamara

Instagram Megamunden
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.