,

Weeklegging 30 januari – 5 februari 2017

Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartlegging weeklegging

Na lange tijd van absentie ben ik er weer, althans met de weeklegging.
Ik leg nog niet individueel voor anderen. Ik ben nog bezig met herstel en mijn werk als docent doe ik sinds afgelopen week, een paar uurtjes per dag met een collega samen. Ik zit dus nog in de ziektewet.
Ook aankomende week zal ik nog op deze manier voor de klas staan.

Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weeklegging kaartlegging per email email contact kaarten www.inspirational-cardreading.comVoor de weeklegging van deze week gebruik ik de kaarten van Ethony, The Awakened Soul orakeldeck met artwork van Danielle Mulligan.
Ethony is een lieve vrouw die ik sinds het begin van Instagram  volg en vervolgens op YouTube en Facebook. Ook leer ik van haar de Lenormand (ze geeft ook studies online).
Toen ze afgelopen jaar deze orakelkaarten uitbracht was ik niet helemaal fan en ik had daarvoor besloten om niet telkens kaarten te kopen. Ik heb er zoveel en wil leren minder aan te schaffen en meer te werken met wat ik allemaal heb. Totdat Ethony via Facebook-live een kaartlegging deed.
Met durf vroeg ik ook om een kaart en geduldig wachtte ik af. Na een tijdje wachten was ik aan de beurt en trok ze een kaart voor mij en de boodschap was recht in mijn gezicht. Ik was zeer onder de indruk en ontdaan. Ik besloot de boodschap op te volgen en ik besloot ook om de kaarten aan te schaffen. Als dank voor haar korte en krachtige legging en omdat ik ervaarde dat deze kaarten duidelijke boodschappen geven, dus voor iedereen.
Zodoende gebruik ik deze kaarten nu voor de weeklegging.

Begin van de week

Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weeklegging kaartlegging per email email contact kaarten www.inspirational-cardreading.com

De kaart: Song (Lied)
Geluid kan heel bevrijdend werken. Geluid is trilling en dit doet wat met je op verschillende vlakken. Geluid kan je helpen om meer vredevolle gevoelens en genezing te ervaren.
De media brengt veel onrust en situaties op de wereld kunnen voor grote energetische ongemakken zorgen. Je gedachten zijn heel krachtig, dus ook de angstgedachten die nu sterk bij verschillende mensen en groepen naar voren komen. Trilling in de vorm van zang, muziek en tonen kunnen je helpen je lichaam en gedachten weer in balans te brengen.
Het ontspannen bij muziek helpt je om in het hier en nu te zijn en niet alleen in je hoofd te zitten. Zing en dans, luister naar muziek, maak zelf muziek en ervaar. Hierdoor zorg je dat je energie weer in beweging komt en bevrijd je jezelf van tijdelijke angsten die misschien niet eens van jou zijn.
En ook al kan je niet heel zuiver zingen, het plezier zal je helpen, de trilling zal je helpen. Jouw stem helpt en leer deze opnieuw positief te gebruiken.

Midden van de week

Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weeklegging kaartlegging per email email contact kaarten www.inspirational-cardreading.com

De kaart: Mantra
Ook de kaart Mantra verwijst naar geluid, trilling en je stem.
Ga negatieve gedachten uit de weg.
Gebruik je stem niet negatief maar positief, wens en blijf wensen wat je wilt en graag ziet.
Gebruik liefdevolle woorden. Oefen met je gedachten positief houden, herhaal liefdevolle woorden en zinnen totdat je rust voelt en vrede ervaart.

Einde van de week

Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weeklegging kaartlegging per email email contact kaarten www.inspirational-cardreading.com

De kaart: Judgement (Oordeel)
Oordelen gaat altijd zeer eenvoudig. Je projecteert gedachten, waarden en normen op jezelf of op een ander en langzaam verstik je jezelf of een ander. Of misschien wel een hele groep mensen.
Onderzoek of je oordelen er (nog) toe doen en of ze jou en/of een ander daadwerkelijk helpen.
Wees lief voor jezelf en voor de ander. Probeer begripvol te zijn, niet per se vanuit je eigen visie maar probeer echt vanuit een ander standpunt te kijken.
Soms zijn je oordelen zo diep geworteld, dat je de oorzaak van negatief oordelen altijd met je meedraagt en al dan niet onbewust uitdraagt.
Ga een stap dieper en bevrijd jezelf van deze oude ballast. Heb compassie en zie (op)nieuw.

Ik wens je een hele fijne week toe en hopelijk tot volgende week.

Liefs Tamara

 

1 antwoord
  1. YuSt
    YuSt zegt:

    Die komt binnen! Muziek ga ik deze week draaien, ik voel me inderdaad door trillingen niet happy en nu weet ik het weer, goed om mij er aan te herinneren!
    Vooral het derde stuk, negatieve gedachtes voeren de boventoon momenteel, wat zich uit in boosheid.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *