. Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. TarotVoor de kaartlegging van deze week gebruik ik de Mibramig Magical Tarot van Mibramig. Ook deze keer weer met dieren afgebeeld op de kaarten zoals vorige week toen ik de veranderde vorm van legging startte.

1. De kaart

. Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Tarot

0 The Fool

Ontspan en maak plezier. Laat al je zorgen los zodat deze last van je schouders glijdt. Door alle hectiek vergeet je soms om te genieten en plezier te maken. Wees spontaan en onschuldig zodat er weer (nieuwe) mogelijkheden op je pad verschijnen. Waag de sprong voor nieuwe mogelijkheden.

2. De kaart

. Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Tarot

Knave Wands

Wanneer je plezier maakt en ontspannen bent krijg je ruimte om je gedachten op een rij te krijgen en om ook naar je hart te luisteren. Door alle spanning en al het denken ben je een beetje van je hartenwens verwijderd en heeft je hoofd een hartenwens geformuleerd. Deze is vals want deze komt niet vanuit je hart en houd je weg van geluk. Neem tijd om je hartenwens te voelen, zien en begrijpen. Zodat je weet wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn.

3. De kaart

. Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Tarot

8 Pentacles

Creativiteit kost energie door hard werken, dus ook wanneer je een nieuw project/situatie begint moet je hard werken. Je ontdekt gaandeweg wat goed past en niet goed en zo blijf je bezig en je creativiteit creëert oplossingen, nieuwe mogelijkheden enzovoort.
Pak telkens je concentratie en werk voor je dromen. Vergeet niet plezier te hebben en te genieten zodat je harde werken nieuwe energie krijgt.

Ik wens je een fijne week toe,

Liefs Tamara

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.