De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts.Voor de kaartlegging van deze week gebruik ik de Heal Yourself Reading Cards van Inna Segal.
Inna Segal schrijft mooie en goede boeken over onder andere (zelf)genezing en kleurentherapie.
Ook heb ik haar andere kaarten deck waarbij gebruikt gemaakt wordt van kleuren. Deze heb ik ook weleens voor een weeklegging gebruikt.
De Heal Yourself Reading Cards heb ik net nieuw, ik had ze al een tijd op mijn telefoon als app maar nog niet de tastbare versie want de kaarten leken niet zo eenvoudig verkrijgbaar. Mijn pre-order stond al lang te wachten op Amazon totdat iemand in de Facebookgroep For Love of Cards zei dat Book Depository ze in voorraad heeft. Ik heb de Amazon order geannuleerd en hoppa de kaartenset bij Book Depository besteld en binnen een week in huis. Halleluja! Hahahah
(Mocht je nieuwsgierig zijn naar website dan heb ik deze hierboven gelinkt via haar namen, helaas lopen haar sites niet zo mooi en zijn ze er al een tijd mee bezig)

De kaarten zijn prachtig, ze belichten zowel de lichtkant als de schaduwkant van een aspect.
De kaarten hebben mij meerdere malen goed geholpen wanneer ik ‘tijdelijk’ radeloos en verdrietig was. De kaarten hebben ook een begeleidend schrijven in de vorm van een boekje met oefeningen die je niet tussen neus en lippen door moet doen, maar je moet er echt mee aan het werk.
Een aanrader als je een stap verder wilt gaan dan alleen een onderwerp aanraken.
Voor de weeklegging ga ik de oefeningen die in het boekje staan niet overnemen. Dit kan natuurlijk niet i.v.m. copyright. (Ik ben al een boefje omdat ik wekelijks afbeeldingen publiceer en dat mag ook niet.)

Begin van de week

De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts.

De kaart: Phoenix Rising (Feniks Rijzend)
Een feniks herrijst uit zijn as. Soms breekt iets helemaal af om het vernieuwd weer op te bouwen, of om afscheid te nemen en ergens anders iets nieuws te beginnen. Wat past niet meer in je leven?
Laat dat gaan. Vasthouden aan iets wat niet meer bij je past kost zoveel energie en je wint er niets mee. Maak onderscheid tussen chaos, wat hoort bij jouw situatie in dit moment en wat is van een ander? Leg je focus niet buiten jezelf want dat is wat je ego prettig vindt maar wat je niet veel brengt behalve meer drama.
Ga zelf aan de slag en laat gaan wat niet (meer) bij je past. Laat je niet leiden door angsten.
Kijk angst in de ogen aan en maak deze overzichtelijk. Geef jezelf de mogelijkheid om dingen/situaties/mensen/relaties enzovoort te laten gaan.

Midden van de week

De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts.

De kaart: Discover je life purpose
Wat is je levensdoel? Wat is de betekenis van jouw leven? Je ziel wilt leren en groeien.
Luister naar je intuïtie en doe de dingen die bij je passen, ongeacht wat een ander hiervan vindt. Luister écht en volg op. De tijd van dingen diep vanbinnen weten en niks doen is voorbij. Ga aan de slag!
Soms weet je rationeel niet waarom iets je telkens overkomt en wil je blijven denken, piekeren, onderzoeken in je hoofd terwijl je het aan moet gaan. Volledig!
Je bent wijzer dan gisteren en de dag daarvoor enzovoort. Ga de reis aan. Leg de focus op wat je hart wenst en neem de volgende stap.

Einde van de week

De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts.

De kaart: How teachable are you?
Ben je leerbaar of ben je een beetje brommig geworden en zit je een beetje (boel) vastgeroest in oude denkpatronen? Heb je veel kennis in huis en pas je dit toe of bewaar je je kennis voor een beter moment? Uitstelgedrag kan zo fijn zijn, helaas verandert er dan zo weinig. Kennis stapelt zich op en in plaats van dat deze kennis je ruimte geeft wordt het een beetje onoverzichtelijk.
Doe wat met je kennis, pas het toe! Sta open voor nieuwe ervaringen en nieuwe kennis.
Écht, lief mens, het is tijd om oude zooi weg te doen (ook al is het soms nog niet zo oud), los te laten en nieuwe mogelijkheden te verwelkomen.
Doe alles een beetje anders. Gebruik bijvoorbeeld een ander merk pen, neem een nieuwe route, probeer een ander smaakje thee enzovoorts.
Wees leerbaar en niet alleen leer’gierig’.

Ik wens je een fijne week toe,

Liefs Tamara

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.