,

Weeklegging 5 september – 11 september 2016

weeklegging kaartlegging email tarot enschede tamara inspirational cardreading

Voor de weeklegging van deze week gebruik ik de Connected and Free, The Alchemist’s Oracle van Inner Hue.Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weekle

Begin van de week

Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen

De kaart: Birth (Geboorte)
Iets nieuws is aan het ontspruiten voor je. Druk dit niet weg. Wat voelt goed voor je?
Waar krijg je nieuwe energie van?
Wanneer je blije gevoelens ervaart is dit een teken dat je op je gemak bent met de juiste dosis gezonde uitdaging. De kinderlijke energie stroomt vrij. Herken deze en geniet ervan.
In deze fijne energie zal je zien dat er nieuwe situaties/mensen/relaties in je leven zijn waarin/waarbij je wat te leren hebt. Zie dit niet zwaar in, iets leren kan ook leren genieten en meer plezier maken betekenen.
Voeten op de grond en laat maar groeien zonder te forceren.

Midden van de week

Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weekle

De kaart: Throat Chakra (Keel Chakra)
Spreek uit wat je voelt, wat je denkt enzovoorts. Doe dit vanuit je hart. Uit je emoties, vertel je verdriet aan iemand, uit je vreugde, omschrijf je ongenoegen enzovoorts.
Ervaar je keel/ en of nekproblemen dan is je keelchakra uit balans.
Spreek met compassie en met liefde.
En flap je er iets ongenuanceerd uit dan is dit ook niet erg, stapel negativiteit niet op. Je kunt altijd je ongenuanceerde opmerking wijzigen. Wees niet koppig!

Einde van de week

Meer inzicht in persoonlijke relatie, zakelijke relatie, innerlijke groei, carrière, kracht, liefde enzovoort. Maak een afspraak met Inspirational Cardreading by Tamara Cramer Bornemann, email coaching emailcoach Enschede Tarot en Orakel, kaartleggingen kaartleggen weekle

De kaart: Confirmation (Bevestiging)
Deze kaart bevestigt dat je op het goede pas zit. Je vaart de koers die nu bij je past. Luister naar je ingevingen en ontspan.
Op het moment dat je gespannen raakt, gaat alles vastzitten en word je stroef, de twijfel slaat toe en alles wordt een beetje zwaarder. Keer op keer.
Ontspan, vertrouw en neem de tijd zonder uitstelgedrag. Voel je spanning of stress deze week, bekijk dan de kaarten van deze weeklegging.
Vaar je koers!

Ik wens je een fijne week toe!

Liefs Tamara

 

PS Zoals je misschien weet heb ik behoorlijk wat kaarten om uit te kiezen. De lijst op Inspirational Cardreading is niet up to date. Sinds november 2015 heb ik de lijst niet meer up to date gehouden, dit betekent dat ik nog een hele achterstand heb in te halen. Ook al omschrijf ik het kaartendeck kort, toch gaan er veel uren inzitten. Ik ben de lijst aan het aanvullen in een tekstbestand en vanuit dat bestand zal ik de informatie halen die ik gebruik voor de lijst op Inspirational Cardreading, dit zal nog een aantal weken duren.
Mocht je toch benieuwd zijn naar een kaartendeck of heb je een voorkeur van een kaartendeck, laat het mij dan weten. Misschien gebruik ik ze dan voor een weeklegging. Soms weet ik intuïtief sterk welk deck ik moet gebruiken en soms denk ik, ‘ach, misschien heeft iemand een voorkeur’. Vandaar mijn vraag. Laat het mij weten in de comments of via mijn Facebook site of Instagram.

4 antwoorden
 1. Natas
  Natas zegt:

  Jeetje Tam, iedere week krijg je het weer voor elkaar om me te raken, te inspireren en me te laten nadenken over het pad dat ik kan volgen. Dank je wel hiervoor, het helpt me echt!

  Beantwoorden
 2. Son
  Son zegt:

  Hoi Tamara
  Ik heb al zoveel mooie decks voorbij zien komen:-)
  Ben eigenlijk wel benieuwd naar het dualitydeck,die vind ik ook zo prachtig en lijkt me ook leuk om ze een keer te zien in de weeklegging.
  Liefs Son

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *