weggeefactie joie de vivre tarot inspirational cardreading tarot

WEGGEEFACTIE GESLOTEN
Onlangs heb ik weer een aantal kaartendecks besteld en dit keer lette ik niet goed op bij het uitchecken.
Pas na het betalen dacht ik: ‘oh jee, welk deck was nou zo duur?!’
Het bleek dat ik de Joie de Vivre Tarot dubbel had besteld. (Engelse versie!)
Ik zou het kunnen terugsturen naar www.Tarot.nl van uitgeverij Koppenhol waar ik met regelmaat kaarten bestel of ik zou de kaarten weg kunnen geven. Bij de laatste gedachte kreeg ik een blij gevoel, dus daarom deze weggeefactie.

Joie de Vivre is Frans voor Levensvreugde. Paulina Cassidy heeft deze kaarten ontworpen om toegang te krijgen tot de kinderlijke energie in een ieder van ons, om ons te helpen, stimuleren, verbeteren en te inspireren om vreugde in ons leven te hebben.
De afbeeldingen geven sprookachtige wezens weer, die de intuïtie en verbinding met de Goddelijke bron versterken. Deze wezens hopen onze levensvreugde te ontwaken in hart, geest en ziel.

Ik ben fan van Tim Burton, hij is tekenaar, filmmaker en filmproducer bekend om zijn afbeeldingen die gebaseerd zijn op gotisch-horror, eenzame karakters, donkere en griezelige sfeer.
Deze kaarten doen mij aan zijn tekenstijl denken maar dan de lichte kant, de vreugde.

Hieronder een afbeelding van de Joie de Vivre Tarot, ben je benieuwd of deze kaarten je aanspreken, kijk dan op de website van Paulina Cassidy, hier staan alle kaarten afgebeeld: Alle kaarten van Joie de Vivre.
weggeefactie joie de vivre tarot inspirational cardreading tarot legging kaart kaartlegging

Ben je benieuwd naar de Joie de Vivre Tarot en wil je meedoen om de kaarten in je bezit te krijgen dan volgen hier de Spelregels:

De actie duurt van zaterdag 28 november 2015 tot en met zaterdag 12 december 2015.
Zondag 13 december 21015 zal ik de winnaar/winnares een email sturen.

Wat moet je doen?

Ga naar het blogartikel Weggeefactie Joie de Vivre Tarot (Inspirational-Cardreading.com) en plaats een reactie onder aan het artikel dat je mee doet met de actie. (Het emailadres waarmee je reageert, komt niet in beeld dus wanneer je anoniem wilt blijven kan dit. Dit emailadres gebruik ik wel om eventueel contact met je op te nemen wanneer je gewonnen hebt.)

Hoe kies ik de winnaar/winnares:

Ik kies deze NIET door middel van een Random Generator online. Ik ga de emailadressen op briefjes schrijven en daarna kies ik zonder de adressen te zien een briefje. Old School!

Wat moet je doen en willen als je de winnaar/winnares bent:

Inspirational Cardreading heeft eenmalig je postadres nodig om de tarotkaarten naar je toe te sturen. De winnaar zal een persoonlijk bericht via zijn/haar opgegeven emailadres krijgen en hij/zij heeft 7 dagen de gelegenheid om te antwoorden. Ontvang ik geen antwoord dan gaan de namen opnieuw in de verloting.

Het postadres wordt naar het versturen van de tarotkaarten verwijderd.

Hoe weet je wie er gewonnen heeft:

Deze Weggeefactie is anoniem. Dit betekent dat ik de uitslag niet openbaar bekend maak, zodat iedereen mee kan doen zonder dat er op Inspirational Cardreading of Social Media staat wie er gewonnen heeft. De winnaar/winnares mag zelf beslissen of hij/zij aan anderen wil laten weten over de gewonnen Tarotkaarten.

Je hoeft de Facebook post over de Weggeefactie ook niet te delen als je dit niet wilt.

Op het blogartikel Weggeefactie Joie de Vivre Tarot zal ik met een tijdelijke pop up bekend maken wanneer de winnaar/winnares geïnformeerd is en wanneer het pakketje verstuurd is, zal ik de tijdelijke pop up wijzigen naar Weggeefactie gesloten.

Houd je opgegeven email inbox dus een paar weken in de gaten.

Ik wens je een fijne dag toe,

Liefs Tamara

 

Wil je een persoonlijke kaartlegging op maat om inzichten te krijgen in blokkades, mogelijkheden en ander perspectief; bekijk dan de opties en ik help je graag met je vraag:

 

 

13 antwoorden
 1. JJ Sol
  JJ Sol zegt:

  Oehhhh dat klinkt heel erg leuk Tamara!

  Toevallig mijn “Faerie Reflections” orakeldeck van Paulina er weer eens bijgepakt, en wat zijn dat toch prachtige weerspiegelingen van gevoel en intuïtie..! Bij deze doe ik graag mee!

  Hartegroetjes,
  JJ

  Beantwoorden
 2. Judy
  Judy zegt:

  Wat lief dat je zomaar het deck weggeeft! De kleuren doen me een beetje aan mijn Shadowscapes Tarot deck denken. Zo mooi. Ik maak graag kans op dit deck.

  Dank je wel voor het delen.

  Groetjes,

  Judy

  Beantwoorden
 3. Tam
  Tam zegt:

  Dames, de winnares is bekend

  Ik heb een email verstuurd, zoals beloofd maak ik de winnares niet openbaar bekend, dit mag zij eventueel zelf doen

  Dank jullie voor het meedoen, het was weer spannend voor mij

  Liefs Tam

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.